u bolnici je

Posljednji put vidjeli smo je na Božić, a oporavak princeze trajat će do Uskrsa

17.01.2024 u 17:11

Bionic
Reading

Kensingtonska palača ranije danas objavila je razlog zašto zadnjih dana ne viđamo princezu Kate Middleton. Naime, princeza je imala zakazanu operaciju abdomena, no oporavak će trajati

Mnogi su se zapitali gdje je Kate Middleton kad se u posljednje vrijeme nije pojavljivala na svojim unaprijed zakazanim susretima, a sad je Kensingtonska palača objavila 'ispričnicu' omiljene britanske princeze.

Princeza je zadnji put viđena na Božić kada je s ostatkom obitelji prošetala u Sandringhamu, točnije prije 23 dana.

Middleton je tada blistala držeći svoju djecu za ruke te je s osmijehom pozdravljala okupljenu masu koja je obitelji upućivala lijepe blagdanske želje. Međutim, čini se da je zdravstveno stanje Kate Middleton narušeno, no u kojoj mjeri zasad nije objavljeno.

  • +7
Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kensingtonska palača danas je objavila da je uspješno prošla unaprijed planiranu operaciju abdomena te će u bolnici ostati deset do četrnaest dana. Nakon oporavka u bolnici, princeza će oporavak nastaviti u vlastitom domu, a kraljevskim dužnostima, kako je zasad očekivano, vratit će se tek oko Uskrsa.

Tako je raspored Kate Middleton, ali i njezinog supruga sada podosta pročišćen od službenih dužnosti.

Princ William planira biti uz Kate kroz čitav period oporavka, posebice dok je ona u bolnici i neposredno nakon njezina povratka kući. Ni William ni Kate neće putovati u inozemstvo sljedećih mjeseci, no William će ipak obavljati važnije službene dužnosti.

  • +28
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: George Rogers / Sipa Press / Profimedia