obožava to

Princ William otkrio kako i princ George ide njegovim stopama

14.04.2024 u 21:19

Bionic
Reading

Princ George pridružio se svom ocu, princu od Walesa u navijanju na tribinama, a nakon toga William je potvrdio da njegov sin ide njegovim stopama kao navijač Aston Ville

Princ George postao je pravi obožavatelj Aston Ville, baš poput njegvog oca, princa Williama. Dok je odlazio sa stadiona, princa Williama su pitali je li princ George sada 'Part of the Pride', što je izraz koji navijači Ville koriste kako bi opisali sljedbenike svog tima. 'O da, obožava to', odgovorio je William, a to je vrlo brzo sportski novinar Neil Moxley podijelio razmjenu na X-u.

Moxley, koji je glavni sportski novinar u britanskim novinama The Sunday People, napisao je u svojoj objavi da je pitao Williama: 'Vaše Visočanstvo, nakon utakmice u Mostaru vidjeli smo vas i rekli ste da je 1-0 dobar rezultat u Europi. Kakav je ovaj?'

'Dva-nula bi bilo bolje,' odgovorio je princ William. Zatim su ga upitali je li njegov sin 'Part of the Pride?', a princa od Walesa dao je potvrdan odgovor.

Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tata i sin imali su razloga za zadovoljstvo jer je Aston Villa pobijedio francuski tim Lille 2-1 tijekom utakmice u Birminghamu u Engleskoj. Kamere su uhvatile princa od Walesa i njegovog sina kako stoje i plješću, a George je nosio bordo boju i plavi klupski šal oko vrata. Srednji branič Ville Tyrone Mings također je fotografiran kako stoji blizu članova kraljevske obitelji.

U lipnju 2023. princ William i Mings igrali su košarku tijekom posjeta Sheffieldu kako bi istaknuli kako sport može povezati mlade ljude s njihovim zajednicama. To putovanje je bilo dio Homewardsa, kraljevske inicijative za borbu protiv beskućništva. Princ William je i predsjednik Engleskog nogometnog saveza.

Inače, princ George, princeza Charlotte i princ Louis trenutno su na uskršnjem odmoru i provode vrijeme nasamo s princem Williamom i Kate Middleton dok se njihova mama liječi od raka. Podsjetimo, 22. ožujka, princeza od Walesa objavila je video poruku u kojoj je iskreno progovorila o svom zdravstvenom stanju i planu liječenja.