brižan otac

Princ William je ovom gestom pokazao koliko stvarno voli Kate Middleton

28.01.2024 u 08:19

Bionic
Reading

Budući kralj u potpunosti se posvetio obitelji u trenucima kada se Kate Middleton oporavlja od operacije abdomena

Osim što je u velikoj mjeri na sebe preuzeo brigu o djecu i pokazao koliko je posvećen kao otac, princ William još se jednom iskazao i u ulozi supruga, baš svaki dan odlazeći u posjetu princezi od Walesa koja se oporavlja od operacije u privatnoj bolnici u Londonu.

Kate Middleton 16. siječnja bila je podvrgnuta operaciji abdomena, a jedino što se do sada znalo jest da se dobro oporavlja te da joj je prije vlastite operacije prostate u posjetu stigao kralj Charles III.

Princ William pred bolnicom je uočen jedino dva dana nakon operacije supruge, no izvori bliski kraljevskoj obitelji tvrde da je u potpunosti očistio svoj raspored od svih obaveza te svakodnevno odlazio dati podršku budućoj kraljici u bolesničkom krevetu.

  • +28
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: George Rogers / Sipa Press / Profimedia

Istovremeno se saznalo i kako su njihova djeca, princ George (10), princeza Charlotte (8) i princ Louis (5) prošlu nedjelju proveli kod bake i djeda, Michaela i Carole Middleton u njihovom domu u Berkshireu.

Djeca još uvijek nisu posjetila Kate u bolnici, a iz kraljevske obitelji su poručili kako to nikad niti nije bilo u planu jer im 'žele pružiti osjećaj normalnog djetinjstva' te ih držati podalje od svjetla reflektora u ovim trenucima.

SPORTSKI DUH

Urnebesni okršaj: Kate Middleton i princ William ponovno odmjerili snage na terenu

Pogledaj galeriju

Kate bi iz bolnice trebala izaći 30. siječnja, a William će do tad imati pomoć dadilje Marije Terese Turrion Borrallo koja je uz obitelj od kada je George navršio osam mjeseci, 2014. godine.