nasljedna linija

Ovo je najveći zadatak princa Williama kojem se u potpunosti posvetio

22.01.2024 u 10:10

Bionic
Reading

Još se nije bio ni rodio, a njegova sudbina već je bila određena. Princ George nasljednom linijom jednog će dana naslijediti ulogu kralja, a njegovi roditelji od ranog ga djetinjstva pripremaju za tu ulogu

Iako princa Williama najčešće gledamo kao prijestolonasljednika koji će smrću kralja Charlesa III. preuzeti tron, princ William je i otac budućeg kralja Ujedinjenog Kraljevstva. Williamov najstariji sin George jednog će dana preuzeti prijestolje, a na njegovim je roditeljima da mu za to pruže najbolju pripremu i obuku.

10-godišnji princ na javnim je okupljanjima već više puta pokazao svoje kraljevske manire i odmjerenost, a na djedovoj krunidbi imao je i ulogu počasnog paža te ju je odradio bez imalo problema. Još ga ni ne poznajemo po njegovim osobnim postignućima i replikama, a čini se da ćemo na upoznavanje pričekati još barem deset godina, sve dok George ne uđe u zrele dvadesete godine.

Petogodišnji princ Louis osvojio je naša srca, evo što je ove godine izvodio Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Međutim, pripreme za buduću ulogu već su počele, a, kako donose izvori, princ William smatra odgoj budućeg kralja najvažnijim zadatkom koji mu je dan.

'Kate je iznimno samouvjerena majka, no unatoč tome itekako je svjesna pritiska da odgoji Georgea kao budućeg monarha. To je vrlo težak teret koji mora nositi', otkrio je ranije jedan od izvora te otkrio kako George, Louis i Charlotte odrađuju i kućanske poslove.

na božićnom koncertu

Prinčevi George i Louis te preslatka princeza Charlotte opet ukrali svu pozornost

Pogledaj galeriju

Za nekoliko će se godina život mladog princa posve promijeniti kako bi ga se pripremilo za životnu ulogu.

Naime, George neće smjeti putovati s ocem Williamom, a sve kako bi se izbjegla tragedija da Britanija nasljednika, čime bi se u pitanje doveo opstanak monarhije.