obiteljske razmirice

Polusestra Meghan Markle napala princa Harryja zbog sporne izjave

28.12.2017 u 10:20

Bionic
Reading

Nakon što je princ Harry opisao kako je prošao njegov prvi Božić sa zaručnicom Meghan Markle, rekavši tada kako ju je kraljevska obitelj sjajno prihvatila i kako su oni sada njezina obitelj koju nikada nije imala, oglasila se i uvrijeđena polusestra buduće vojvotkinje i žestoko odgovorila princu

'Bilo je fantastično, Meghan je zbilja uživala. Sjajno smo se proveli s mojim bratom i šogoricom Kate, trčeći uokolo za dječicom. Cijela obitelj ju je sjajno prihvatila, zapravo mi smo joj poput obitelj koju nije nikada imala', rekao je tijekom radijskog intervjua 33- godišnji Harry, opisavši kako je kako je proveo svoj prvi Božić s Meghan na tradicionalnom trodnevnom slavlju u Sandringhamu gdje ih je ugostila kraljica Elizabeta II. 

Tom je izjavom čini se jako naljutio obitelj svoje buduće supruge, a posebice njezinu polusestru Samanthu Markle koja se oglasila putem Twittera i tako odgovorila  princu Harryju na jučerašnje tvrdnje kako njegova zaručnica nikada nije imala pravu obitelj. 

'Zapravo ona ima jako veliku obitelj koja je uvijek bila tu za nju kad je trebala. Svi mi pokušali smo se ponašati što normalnije kada su se moj otac i Doria razveli i sve smo napravili tako da Meghan ima dva doma i da se osjeća dobro', stoji u prvoj objavi bijesne Samanthe. 

Kuća Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nekoliko sati kasnije ponovno se odlučila oglasiti putem društvenih mreža napisavši kako je njihova obitelj također velika i puna braće, sestara, rođaka koji pokušavaju što češće biti na okupu. 

'Oduvijek je imala veliku obitelj. Naš otac je nevjerojatna osoba i sve bi učinio za dobrobit drugih. Napravili smo sve da Meghan ima dvije kuće i djetinjstvo nam je bilo jako zabavno!', zaključila je 53-godišnjakinja.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Samantha inače sebe opisuje kao spisateljicu, savjetnicu za mentalno zdravlje, a njezin odnos s polusestrom koja uskoro ulazi u kraljevsku obitelj nije baš zavidan. 

Nedavno je u intervjuu otkrila kako je Meghan nakon uspjeha u Hollywoodu zaboravila na obitelj i nikada nije imala vremena za njih. 

  • +8
Meghan i Kate prvi put zajedno u javnosti Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Hannah McKay

U studenom je između ostalog najavila kako će uskoro izdati biografsku knjigu u kojoj će opisati život Meghan Markle prije nego je postala slavna i upoznala princa Harryja.