U SANDRINGHAMU

Princ Charles otkrio u kakvom je zdravstvenom stanju njegov otac princ Phillip

29.12.2019 u 22:02

Bionic
Reading

Princ Charles (71) s članovima svoje obitelji nije propustio nedjeljnu misi u crkvi Sv. Marije Magdalene u Sandringhamu, a prema riječima stanovnika toga kraja, kraljičin sin je odgovorio i na pitanje o zdravlju svoga oca princa Phillipa (98)

Princ Charles je okupljenim stanovnicima kazao kako se njegov otac sad osjeća puno bolje.

Princ Phillip, kraljičin suprug, bio je hospitaliziran nekoliko dana prije Božića, a kako se pisalo, nije mu pozlilo, već se radi o prevenciji pogoršanja njegova zdravstvenog stanja, kako je savjetovao njegov kraljevski liječnik.

Princ Phillip je pušten iz bolnice i oporavlja se doma, a kako je potvrdio princ Charles, osjeća se puno bolje.

  • +5
Kraljica Elizabeta II na misi u Sandringhamu Izvor: Profimedia / Autor: Joe Giddens / PA Images / Profimedia

Na misi je bila i sama kraljica koja je bila odlično raspoložena privlačeći poglede u upečatljivom žutom kaputu i šeširu u istoj nijansi. Vedre nijanse kraljičin su omiljeni odabir, a to ima i svoju svrhu: kako bi je na javnim događanjima zapazili i oni koji su najdalje od nje. Naime, u dokumentarcu 'The Queen at 90', Sophie, vojvotkinja od Wessexa i supruga najmlađeg sina Elizabete II. objasnila je što se krije iza kraljičina upečatljivog odijevanja.

'Mora se isticati kako bi narod mogao reći: 'Vidio sam kraljicu'', rekla je vojvotkinja Sophie, dodajući kako je okupljena masa u pravilu udaljena i po nekoliko desetaka metara od kraljice kada se ona pojavi u javnosti, zbog čega je mnogima drago kada mogu reći da su vidjeli kraljicu, pa makar i komadić njezina upečatljivog šešira.

Njenom Veličanstvu (93) i princu Charlesu (71), pridružili su se i princeza Anne (69) i njezin suprug Sir Tim Lawrence, princ Edward (55), Sophie, grofica od Wessexa i Lady Louise Windsor (16).

Dakako, među njima nije bio princa Andrewa koji je nakon skandala oko slučaja pedofila Epstein najavio da više neće istupati u javnosti što je jedna od najgorih kriza koje su zadnjih desetljeća pogodile britansku kraljevsku obitelj.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Davor Gobac, Boris Vujčić, Sunčana Glavak, Renato Petek…