PRIVLAČI POZORNOST

Internet 'gori': Lidija Bačić ponovno provocira u zavodljivom izdanju

29.12.2019 u 17:27

Bionic
Reading

Splitska glazbenica Lidija Bačić osim po svojim hitovima, dobro je poznata po svojoj ljubavi prema oskudnim krpicama u kojima rado pokazuje svoje obline

Dugokosa Splićanka ponovno je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama postavivši fotografiju u maskirnim hlačama i grudnjaku u istoj nijansi što je oduševilo njezinu iz dana u dan sve brojniju vojsku fanova.

Svaka njezina objava na društvenim mrežama izaziva veliko zanimanje, a kako i ne bi jer bez obzira na vremenske prilike, Lille ne odustaje od svojih seksi kombinacija, na radost svojih pratitelja.

Lidija je tako svojom novom fotografijom u maskirnim hlačama i grudnjaku opet 'zapalila' Instagram.

Zavodljiva fotografija odmah je dobila veliki broj lajkova, a nije nedostajalo niti oduševljenih komentara Lidijinih obožavatelja.

'Divna, divna i prelijepa', 'Joj Lile koja si ljepotica', samo su se nizali komplimenti.

  • +5
Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Lille je na Instagram postavila još dvije fotografije iz ranijih godina zapitavši fanove koja im se najviše sviđa.

'2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019...ili čekate onu iz 2020?', napisala je pjevačica no nije dugo čekala na odgovor.

'Svake godine sve bolja i bolja', 'Što starija to bolja', 'Opasno lijepa', nisu štedjeli riječi hvale Lidijini fanovi.

Inače, svake godine Lidija svoje obožavatelje iznenadi kalendarom. Za najnoviji kalendar fotografirala se gola obljepljena crvenim 'izolir' trakama s bijelim riječima: 'incident', 'eksluzivno', 'revolucija', 'glasno'. Od prozirnih folija stilisti su joj načinili krila. Kako je napisala u opisu fotografija ovaj put je kalendar vizualno vezan uz identitet duplog albuma 'Revolucija' koji će biti objavljen na početku 2020. godine.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Toni Cetinski, Bruno Petković, Goran Grgić, Peđa Grbin…