JAVNOST JE ZABRINUTA

Princ Albert je bolestan, a princeza Charlene ponovno je pobjegla iz Monaca: tko brine o najpoznatijim monegaškim blizancima?

16.04.2022 u 22:23

Bionic
Reading

Ono o čemu raspravlja cijeli Monaco, sada je prešlo na cijeli svijet - nitko ne zna tko brine o blizancima dok je princ Albert u samoizolaciji, a princeze Charlene ponovno nema nigdje na vidiku

Javnost je prije nekoliko dana doznala kako je princ Albert po drugi puta obolio od koronavirusa, zbog čega se nalazi u samoizolaciji, a gdje je ponovno nestala princeza Charlene, nitko ne može sa sigurnošću reći. U ovom trenutku njihovi blizanci, sedmogodišnji princeza Gabriella i princ Jacques, ne mogu računati na svoje roditelje.

Monegaška palača potvrdila je prinčevu bolest, ali i otkrila kako on, budući da nema nikakve simptome, nastavlja sa svojim dužnostima izoliran od sviju. Ono što se nigdje ne spominje je podatak jesu li se koronavirusom zarazili blizanci Jacques i Gabriella, a nema spomena ni o princezi Charlene.

  • +13
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: STEPH / Visual / Profimedia

Upravo zbog toga krenula je zabrinutost, stoga ne čudi što mnogi postavljaju pitanje tko brine trenutno o blizancima dok je njihov otac bolestan, a majka ponovno daleko od Monaca. Prema nekim šuškanjima ovoga je puta Charlene pobjegla na Korziku, gdje se trenutno navodno i nalazi, zbog čega ne može ni ona brinuti o svojoj djeci.

Poznato je da su u ožujku 2020., kada je princ Albert prvi puta bio zaražen koronom, blizanci preseljeni na obiteljsko imanje u Roc Agelu, a dok je njihova majka boravila prvo u Južnoj Africi, a potom i na liječenju u Švicarskoj, u čuvanju su se izmjenjivale njihove tete - princeze Caroline i Stephanie. Upravo iz tog razloga pretpostavlja se da su one i ovoga puta uskočile.