POZITIVAN NA KORONU

Nevolje ne zaobilaze monegaški dvor: Nitko ne zna gdje je princeza Charlene, a princ Albert našao se u novim problemima

14.04.2022 u 14:31

Bionic
Reading

Kako je u službenom priopćenju potvrdila monegaška palača, princ Albert pozitivan je na koronavirus i to već drugi put. Prvi se puta zarazio u ožujku 2020. godine, kada je bio ujedno i prvi europski vladar koji je obolio

64-godišnji princ Albert od Monaca, nakon zaraze koronavirusom u ožujku 2020. godine, ponovno je testiran i pozitivan na koronavirus. Budući da nema nikakve simptome i dobro se osjeća, nastavit će obavljati svoje dužnosti, no iz izolacije.

Još uvijek nije poznato jesu li pozitivni sedmogodišnji blizanci, princeza Gabriella i princ Jacques, kao ni princeza Charlene, za koju se trenutno niti ne zna gdje se trenutno nalazi.

Posljednje javno pojavljivanje princa Alberta bilo je na misi zadušnici za princa Philipa, održanoj prošlog mjeseca u Londonu, u Westminsterskoj opatiji, gdje je stigao bez svoje supruge, princeze Charlene.

  • +13
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: STEPH / Visual / Profimedia

U službenoj objavi za medije tek stoji: 'Prinčeva palača objavljuje da je Njegovo Visočanstvo princ Albert II od Monaca testiran te je pozitivan na Covid-19.'

Zbog zaraze morao je otkazati i već potvrđeni dolazak na gala večeru u New Yorku, a jedino što je poznato je da će do daljnjeg ostati u izolaciji.