nije joj lako

Princ Albert i djeca stigli u posjet monegaškoj princezi, no malo tko vjeruje u tu obiteljsku idilu

26.08.2021 u 12:06

Bionic
Reading

Princeza Charlene od Monaca još je u Južnoj Africi u kojoj je provela protekle mjesece zbog nemogućnosti povratka u Monako i gdje se oporavlja od operacije sinusa. Dane su joj došli uljepšati suprug Albert i dvoje djece, blizanci princ Jacques i princeza Gabriella, čime se princeza odmah pohvalila na društvenim mrežama

Par je razdvojen od svibnja prošle godine, kada je princeza oboljela od bolesti zbog koje je morala ostati u Južnoj Africi, svojoj rodnoj zemlji. Daleko od djece i supruga, osim što se borila za oporavak, monegaška princeza morala je poricati glasine o razdvajanju ponajviše zbog Albertovih afera i čak troje izvanbračne djece.

Međutim nijedno od njih nije u potpunosti razjasnilo nagađanja o mogućoj bračnoj krizi, sve do sada. Charlene je na Instagramu podijelila niz obiteljskih fotografija i dala do znanja da u svakom trenutku ima podršku supruga, s kojim je 1. srpnja obilježila okruglu desetu obljetnicu braka. 'Jako sam uzbuđena što je moja obitelj opet sa mnom', komentirala je princeza niz novih fotografija. Prije samo nekoliko dana podvrgnuta je drugoj operaciji, koja je trajala nešto više od četiri sata, pod općom anestezijom.

Nesumnjivo najbolji lijek za najnesretniju europsku princezu, kako je zovu, bila je stalna komunikacija s obitelji. Stalno su razgovarali telefonom i upućivali videopozive.

'Moji svakodnevni razgovori s Albertom i djecom iznimno mi pomažu da podignem raspoloženje', rekla je Charlene. 'Albert je glavni stup mog života i moje snage, bez njegove ljubavi i podrške ne bih uspjela prevladati ovaj bolni trenutak', dodala je princeza. Međutim u tu obiteljsku idilu malo tko vjeruje.