RAZDVOJENI MJESECIMA

Princ Albert od Monaka u Tokiju pratio plivačko natjecanje bez supruge Charlene, bivše plivačke olimpijke

27.07.2021 u 18:31

Bionic
Reading

U utorak se princ Albert od Monaka još jednom u javnosti pojavio bez princeze Charlene, koja se suprugu nije mogla pridružiti na Olimpijskim igrma u Tokiju u praćenju sporta s kojim se i sama nekad bavila

Četvrtog dana Olimpijskih igara 63-godišnji princ Albert, ležerno odjeven u prugastu polo majicu kratkih rukava i kratke mornarske hlače, pojavio se u Tokyo Aquatics Centreu kako bi pratio plivačko natjecanje.

Nešto kasnije, u službenijem izdanju u odijelu, princ Albert je prisustvovao i ceremoniji dodjele medalja za natjecateljice na 100 metara prsno.

Kneževinu Monako na Olimpijskim igrama predstavlja šestočlani tim sportaša koji se natječu u pet različitih disiplina – atletici, plivanju, judu, veslanju i stolnom tenisu.

Gledajući jednu od plivačkih utrka, princ Albert je na glavu stavio VR set, tehnologiju koja gledateljima omogućava da ne skidajući pogled s bazena vide informacije poput imena plivača u traci, prolazno vrijeme i je li plivač blizu rušenja svjetskog rekorda.

  • +3
Princ Albert sam na Olimpijskim igrama u Tokiju Izvor: Profimedia / Autor: Lemmy K / Sipa Press / Profimedia

Njegova supruga, 43-godišnja princeza Charlene, koja trenutno živi u Južnoj Africi i u Monaku nije viđena od siječnja, podijelila je jučer na Instagramu video njihove romantične vjenčane pjesme.

Bivša olimpijka, koja s princom Albertom ima šestogodišnje blizance Jacquesa i Gabriellu, podijelila je video uz kojega je napisala: 'Draga moja prijateljice Alouise, hvala ti što si se sjetila naše vjenčane pjesme. Od sveg ti srca hvala'.

'My Hele Hart' je afrička pjesma koja je izvedena na kraljevskom vjenčanju Alberta i Charlene 2011. godine, a čini se kako je objavom ovoga videa Charlene poslala poruku suprugu s kojim više od pola godine nije viđena u javnosti.

Charlene je nedavno u intervjuu za Channel24 objasnila kako je u Južnoj Africi ostala zbog višestrukih, kompliciranih kirurških postupaka, nakon što je u svibnju dobila infekciju uha, nosa i grla dok je bila u samostalnom posjetu rodnoj zemlji.

Nedavno je rekla i kako prolazi kroz teško razdoblje i da joj jako nedostaju djeca, a prošloga je tjedna na Instagramu podijelila fotografije FaceTime poziva s njima

U spomenutom intervjuu Charlene je govorila o tome koliko joj jako nedostaju suprug i djeca.

'Bilo mi je izuzetno teško kad mi je liječnički tim ukazao na to da se ne mogu vratiti kući na 10. godišnjicu braka. Bez njegove ljubavi i podrške ne bih mogla prolaziti kroz ovo bolno razdoblje', rekla je princeza Charlene koja zbog zdravstvenih komplikacija ne može letjeti avionom.