OPORAVAK U RODNOM KRAJU

Od siječnja nije viđena u Monaku: Princeza Charlene otkrila kad se namjerava vratiti obitelji

02.08.2021 u 17:37

Bionic
Reading

Supruga monegaškog vladara od siječnja se nalazi u rodnoj Južnoj Africi što je više puta potaknulo nagađanja o bračnim problemima. Princ Albert se na javnim događanjima od tada pojavljuje sam, kao i nedavno na plivačkom natjcanju Olimpijskih igara u Tokiju, no Charlene je u nedjelju otkrila kad se namjerava vratiti u Monako

U razgovoru s voditeljicom južnoafričkog Radija 702 Mandy Wiener, bivša 43-godišnja olimpijka je rekla kako ne može forsirati svoj oporavak i da će do povratka kući morati čekati još tri mjeseca.

Glasine o razdoru između nje i supruga pojavljivale su se tijekom sedam mjeseci njenog izbivanja iz Monaka, kad god bi se princ Albert pojavio sam na nekom od službenih događanja.

Intenzivirale su se tijekom Olimpijskih igara u Tokiju, na koje je 63-godišnji princ ponovno putovao sam.

Charlene je ranije govorila kako je neplanirano produžila boravak u svojoj rodnoj zemlji i kako joj teško pada toliki period odsutnosti iz Europe i od svoje djece, sedmogodišnjih blizanaca Jacquea i Gabrielle.

'Trebala sam ovdje biti 10 do 12 dana, ali pojavili su mi se problemi s ušima. Od čiječnika sam doznala da imam infekciju sinusa i to prilično ozbiljnu. Dakle za rješavanje ovog problema trebat će vremena', rekla je Charlene ranije za časopis People.

Charlene se pripremala za zubne implantate, a u kirurškom postupku podizani su joj sinusi, zbog čega je tijekom proljeća dobila infekciju i liječenje nastavila u Južnoj Africi.

'Ne mogu forsirati ozdravljenje pa ću u Južnoj Africi boraviti do kraja listopada', rekla je gostujući na južnoafričkom radiju princeza Charlene.

Iako je u razgovoru naglasila da je dobro, priznala je da joj jako teško pada razdvojenost od djece.

Glasine o razvodu koje su krenunle nakon što je princ Albert viđen kako sam navija u Tokiju za plivački tim svoje zemlje nije komentirala, ali je govorila o tome kako je zaglavila zbog vremena potrebnog tijelu za oporavak te kako je tužna što ne provodi ljeto sa svojom djecom u Europi.

Osim na zdravlje, Charlene se tijekom boravka u rodnoj zemlji usredotočila i na očuvanje divljih životinja u Južnoj Africi, što joj je i bio povod putovanja.

Za Radio 702 je rekla kako se nada da će i njeni unuci jednoga dana moći vidjeti nosoroga, ali da to bez udruživanja međunarodne zajednice neće biti moguće.

O svom odsustvu Charlene je govorila i u lipnju, najavivši da s obitelji neće biti ni za godišnjicu braka.

'Ove godine će biti prvi puta da sa suprugom nisam za našu godišnjicu u srpnju, što je teško i rastužuje me. Međutim, Albert i ja nismo imali izbora, iako je to izuzetno teško, nego slijediti upute liječničkog tima. On mi je bio najnevjerojatnija podrška', rekla je Charlene i dodala da su joj svakodnevni razgovori s mužem i djecom neizmjerno pomogli.

'Posebna radost je bila kad me obitelj posjetila u Južnoj Africi, i zaista ih je bilo divno vidjeti. Jedva čekam da ponovno budemo zajedno', rekla je Charlene.