čari ljeta

Prije novih izazova: Mateo Kovačić uživa na dubrovačkom području, a 'uhvaćen' je na Lopudu

29.06.2023 u 17:12

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac, a odnedavno i igrač Manchestery Cityja, Mateo Kovačić ljeto provodi u Hrvatskoj. Trenutno uživa u čarima jednog od najljepšeg mjesta na našoj obali, Dubrovniku i njegovoj okolici

Nakon velikog transfera, Mateo Kovačić ima razloga za slavlje i odmor. Naime, 29-godišnji hrvatski reprezentativac u novoj će sezoni igrati u redovima aktualnog europskog prvaka, Manchester Cityja, a prije novih izazova u Premier ligi baterije puni na jednom od najljepših mjesta naše obale.

Dubrovnik je inače jedno od omiljenih mjesta za odmor poznatog sportaša i njegove obitelji. A Mateo, kako navodi dulist.hr, nakon što je u srijedu u jutarnjim satima posjetio Lokrum, kasnije se uputio na Lopud gdje je posjetio poznati restoran.

'Ovo nam je bila posebno velika čast i zadovoljstvo, ugostiti maestralnog Matea Kovačića. Hvala na posjeti, nadamo se da ste uživali i da se vidimo ponovno,' napisali su na svojoj službenoj Facebook stranici iz restorana Dubrovnik na Lopudu kojeg su do sada posjetile mnoge poznate osobe.

Mateo je u restoranu dao i autogram koji je potpisao na dres te je spremno pozirao s obožavateljima. Prema svemu sudeći Mateo je ljetnu večer proveo u društvu bez svoje lijepe supruge Izabel, a par je prije Dubrovnika neko vrijeme proveo u Španjolskoj gdje su bili uzvanici na vjenčanju nogometaša Kepe Arrizabalaga i manekenke Andree Martinez. Tom prigodom prekrasna Izabel oduševila je stajlingom u atraktivnoj, crnoj haljini.

  • +13
Gosti na vjenčanju Kepa Arrizabalaga i Andree Martinez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA