izvodi vratolomije

Može li slađe od ovoga: Izabel Kovačić pokazala kako njezin mališan brzo raste

11.05.2023 u 09:02

Bionic
Reading

Mateo Kovačić, njegova supruga Izabel te njihov dvogodišnji sinčić Ivan žive na relaciji Zagreb-London. Nerijetko na društvenim mrežama otkrije djelić njihove životne idile, a najviše oduševljenja uvijek izazove neodoljivi plavokosi dječak

Poduzetnica i supruga našeg reprezentativca ponovo je rastopila srca svojih fanova fotografijom iz aviona na kojoj se vidi kako njezin nestašni i zaigrani dječačić izvodi vratolomije. 'Odmara se u plenku', našalila se Izabel Kovačić, a fotografija niže komentare znanih i neznanih.

'Ma daaj', napisala je Nina Badrić, a prizor je oduševio i Tina Jedvaja, Mirelu Forić, Franku Batelić, Tiu Mamić. Podsjetimo, dječak je postao prava zvijezda kad mu je tata na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, osvojio brončanu medalju, a njemu je bila zanimljivija bila njegova četkica za zube koju nije ispuštao iz ruke.

Da je veliki obožavatelj dječjih četkica, Ivan Kovačić pokazao je i na četvrtfinalnoj utakmici s Brazilom. S tatom je slavio pobjedu na travnjaku s četkicom u ruci u zeleno-žutoj boji koja je dominantna na brazilskoj zastavi. Inače, Izabel i Mateo Kovačić slove kao jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni.

  • +4
Izabel Kovačić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: KARLO PAVLIĆ