OČEKUJE ISPRIKU

Prijateljstvo na kušnji: Meghan Markle i Priyanka Chopra više nisu bliske, a sve zbog jednog razloga

28.02.2019 u 20:08

Bionic
Reading

Nakon što se nije pojavila na baby showeru, koji su za Meghan Markle organizirale njezine bliske prijateljice u New Yorku, krenula su nagađanja kako vojvotkinja od Sussexa više i nije pretjerano bliska s jednom od najljepših žena svijeta - Priyankom Choprom

Dvije glumice bile su doista bliske, a potvrda tome dobivena je prošle godine u svibnju kada je upravo Priyanka Chopra bila jedna od uzvanica na kraljevskom vjenčanju godine, onom Meghan Markle i princa Harryja. No, u posljednje vrijeme njih su se dvije itekako udaljile.

  • +3
Meghan Markle u crnoj plisiranoj haljini Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Navodno je Priyanku Chopru povrijedilo što se Meghan odbila pojaviti na njezinom vjenčanju s Nickom Jonasom, održanom u prosincu u Indiji, a upravo zbog toga jedna od najljepših žena svijeta odlučila je da neće prisustvovati baby showeru koje su, povodom skorašnjeg rođenja prvog djeteta, za vojvotkinju od Sussexa organizirale njezine bliske prijateljice u New Yorku.

Iako je bila na popisu uzvanika, opravdala se mnogobrojnim važnim poslovnim sastancima u Los Angelesu povodom knjige koju namjerava izdati, no izvori bliski njoj tvrde kako je pravi razlog u tome što je Meghan propustila njezin najvažniji dan u životu.

  • +6
Priyanka Chopra i Nick Jonas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Njihovo će se prijateljstvo naprasno prekinuti ukoliko se Meghan ne ispriča. Priyanka je velika, internacionalna zvijezda i vjerojatno poznatija u svijetu od Meghan. Zbog toga što se nije pojavila na njezinom vjenčanju, Priyanka misli da je Meghan zapravo pokazala da ju niti najmanje ne poštuje, kao niti njihovo prijateljstvo', otkrio je izvor.