NOVA PRILIKA

Šogorice Kate Middleton i Meghan Markle ponovno na okupu: Evo kada se očekuje njihov prvi zajednički angažman

27.02.2019 u 12:28

Bionic
Reading

O njihovom se odnosu već mjesecima piše ružno. Spominju se velike svađe unutar obitelji, a posebno interesantna javnosti je ona između Meghan Markle i Kate Middleton. Šogorice vojvotkinje imat će novu priliku da svijetu pokažu kako se ipak dobro slažu

Prvi put nakon mnogo vremena, šogorice Kate Middleton i Meghan Markle pojavit će se zajedno na istom događanju. Bit će to nova prilika da svijetu pokažu kako su medijski napisi o njihovim nategnutim odnosima ipak bili puka nagađanja.

Za tjedan dana kraljica Elizabeta održat će glamuroznu zabavu povodom 50. obljetnice krunidbe princa Charlesa. Iako je sa samo devet godina proglašen princem, službena ceremonija krunidbe održana je u srpnju 1969. te od tada nosi prestižnu titulu princa od Walesa.

Spomenuta titula prenosi se s koljena na koljeno, a nosi je drugi na prijestolju. Prema toj tradiciji, idući koji će nositi titulu princa od Walesa je William i to od onoga trenutaka kada njegov otac preuzme titulu kralja.

Slavlje povodom ove bitne obljetnice prvorođenog kraljičina sina održat će se u utorak, a bit će to jedna od prilika da se cijela kraljevska obitelj okupi.

Ovo je posljednja zabava na kojoj će se zajedno naći vojvode od Sussexa i Cambridgea prije no što Meghan rodi prvog nasljednika u travnju. Posljednji puta to je bilo za Božić u Sandringhamu.

  • +2
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Napeta situacija između kraljevske braće i njihovih lijepih supruga bit će sigurno u pravom planu. Svi će pratiti govor tijela, mimike i ponašanje parova jednih prema drugima kako bi barem donekle iščitali novosti u njihovu odnosu.

  • +8
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Pixsell / Autor: WP#JRAK/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Podsjetimo, svađa između prinčeva je navodno krenula jer je William je bio poprilično zabrinut zbog prebrzih koraka u bratovoj vezi, a budući da je bio blizak s Harryjem, smatrao je da mu može ukazati na to i reći mu da ne brza s odlukama. Iako je to trebao biti dobronamjerni savjet starijeg i iskusnijeg brata, Harryju se to očito nije svidjelo. On je izuzetno zaštitnički nastrojen prema Meghan, stoga je to doživio kao kritiku. U njegovoj interpretaciji ispalo je da ga brat ne podržava u njegovoj odluci, da ne poštuje njegovu buduću suprugu.