UZORNA VOJVOTKINJA

Oduševila i strogu kraljicu: Meghan Markle jedna je od rijetkih koja nije otišla na porodiljni dopust

27.02.2019 u 20:37

Bionic
Reading

Za nešto više od mjesec dana Meghan Markle rodit će svoje prvo dijete i kraljevstvu podariti još jednog nasljednika. Visoki stupanj trudnoće nije je spriječio od niti jednog zakazanog angažmana, što je kod kraljice Elizabete izazvalo veliko divljenje

Kraljica Elizabeta II. prema najnovijim saznanjima, oduševljena je suprugom svoga unuka princa Harryja i zadivljena njezinim predanim radom za monarhiju.

'Njezino visočanstvo impresionirano je Meghaninom energijom i voljom koju ulaže u rad bez obzira na visoki stupanj trudnoće. Kraljica cijeni predan rad i trud prije svega', otkrio je za Vanity Fair neimenovani izvor blizak palači.

  • +28
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghan Markle jedna je od rijetkih vojvotkinja koja do samog kraja trudnoće nije uzela pauzu niti iskoristila mogućnost odlaska na porodiljni dopust. Skupa sa suprugom, princem Harryjem predano je otišla na sve zakazane turneje, angažmane, a nije propustila niti samostalne sastanke. U sve je uspjela uklopiti i privatni put u New York kako bi proslavila rođenje prvog djeteta s najboljim prijateljicama.

  • +13
Kraljica Elizabeta i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odmah nakon povratka iz Amerike, 36-godišnja vojvotkinja bila je spremna i za napornu trodnevnu turneju po Maroku, koju je odradila besprijekorno. Mnogima bi u ovako visokom stupnju trudnoće jedno na pomisli bio odmor, priprema za porod i buduću važnu ulogu. Ali Meghan je savjesno odlučila prije svega obavljati kraljevske dužnosti. To nije sve, Meghan idući tjedan očekuje još jedan važan događaj. Zabava povodom 50. obljetnice krunidbe princa od Walesa.

  • +7
Meghan Markle u Diorovoj kaftan haljini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Još uvijek nije poznato koliko će Meghan biti na porodiljnom dopustu nakon što rodi svoje prvo dijete.

Primjerice, vojvotkinja Kate Middleton zbog zdravstvenih je problema i teške trudnoće morala mirovati većinu vremena, pa smo je rijetko viđali, a nakon proda je uzela šest mjeseci majčinskog dopusta.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: NN