POSLJEDNJE ZBOGOM

Prijatelji, suradnici i kolege opraštaju se od zvijezde 'Beverly Hillsa', Lukea Perryja

04.03.2019 u 20:58

Bionic
Reading

Glumac Luke Perry preminuo je u 52. godini od posljedica moždanog udara, a od njega su se na društvenim mrežama oprostili fanovi, ali i bliski suradnici i kolege koji ne kriju tugu zbog Perryjeva odlaska

Vijest da je glumac Luke Perry preminuo proširila se Hollywoodom brzinom munje. Zvijezda kultne serije 'Beverly Hills, 90210' preminuo je u 52. godini u bolnici St. Joseph u Burbanku, nakon pretpljenog moždanog udara koji je bio previše jak da bi se glumac oporavio.

Tugu zbog ovog velikog gubitka i saučešće Perryjevoj obitelji izrazile su i brojne slavne osobe putem društvenih mreža. Izvršni producenti serije 'Riverdale', u kojoj je Perry utjelovio Freda Andrewsa, Warner Bros. i televizija CW izrazili su žaljenje u zajedničkoj izjavi za medije.

'Veoma smo žalosni zbog vijesti o smrti Lukea Perryja. Kao voljeni član Riverdalea, Warner Brosa i CW obitelji, Luke je bio sve ono čemu se možete nadati od osobe: nevjerojatno pažljiv, do srži profesionalan, velikog srca i iznad svega pravi prijatelj. Bio je očinska figura i mentor najmlađim glumcima na setu, bio je nevjerojatno darežljiv te je ispunjavao set ljubavlju i dobrotom. Naše misli su s Lukeovom obitelji u ovim teškim trenucima', stoji u izjavi.

  • +18
Luke Perry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posljednje zbogom putem društvenih mreža ubrzo su uputile i brojne slavne osobe, od kojih su neke bile vrlo bliske s Perryjem, dok je drugima bio glumački uzor i vječna inspiracija.

'Luke Perry. Jedan od najboljih osoba koje sam ikad upoznala. Nisam imala zadovoljstvo dobro ga upoznati no to smo svi željeli. Moje srce se slama kada pomislim na njegovu obitelj i prijatelje. Žao mi je. Počivaj u miru', napisala je uz glumica Selma Blair uz objavljenu Lukeovu fotografiju na Instagramu.

'Luke Perry je bio odličan glumac i zaista jedan od rijetkih. Gledajući ga u '90210' odlučio sam se preseliti u Los Angeles', napisao je Ryan Seacrest.

'Luke Perry bio je moja prva i jedina TV simpatija. Ako kojim slučajem netko od njegove obitelji ovo čita, hvala vam što ste dijelili vašeg voljenog Lukea s nama. U žalosti smo s vama i čuvat ćemo uspomenu na njega zauvijek', napisala je na Twitteru Rachael Leigh Cook.

Od Perryja su se oprostili i Alyson Hannigan, Kristie Alley, Maureen McCormick, Rosanna Arquette, Leslie Grossman, Robin Givens te brojni drugi kolege glumci.

Zasigurno jednu od najdirljivijih objava Perryju je posvetio Charlie Sheen.

'L.P., činio si svaku situaciju boljom, moj čovječe. you made every situation better, my man. Tvoja elegancija, tvoj šarm i tvoje divovsko srce inspirirali su i očarali mnoge od nas, bezbroj puta. Počivaj u miru, dobri gospodine. Iskreno sam počašćen što sam te poznavao sve ove godine', napisao je Sheen na Twitteru.