LUKE PERRY U BOLNICI

Popularni Dylan McKay iz kultne serije 'Beverly Hills' hitno hospitaliziran

28.02.2019 u 18:10

Bionic
Reading

Istog dana kada je najavljeno kako će se glumačka ekipa kultne serije 'Beverly Hills', na radost milijuna obožavatelja diljem svijeta, ponovno okupiti, jedan od glavnih glumaca Luke Perry, koji je u seriji glumio Dylana, pretrpio je težak moždani udar i trenutno se nalazi u bolnici

Nakon što je pretrpio težak moždani udar, u svom domu u Los Angelesu, 52-godišnji glumac Luke Perry hitno je hospitaliziran i njegovo trenutno zdravstveno stanje nije poznato. 'Gospodin Perry trenutno se nalazi u bolnici i pod nadzorom je liječnika', sve je što je njegov glasnogovornik želio reći.

  • +5
Serija Beverly Hills Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Luke Perry javnosti je najpoznatiji po ulozi Dylana McKayja u kultnoj seriji 90-ih 'Beverly Hills 90210'. Iako je nakon toga snimio brojne filmove i serije, nikada nije napravio pretjerani uspjeh. Iz braka s bivšom suprugom Rachel Sharp, Luke Perry ima dvoje djece.

Vijest da je hospitaliziran stigla je samo nekoliko sati nakon što je i službeno potvrđeno da se, punih 19 godina nakon posljednje emitirane epizode kultne serije 'Beverly Hills 90210', orginalna glumačka postava ponovno okuplja. Novom se projektu pridružilo čak šest glumaca: Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green i Tori Spelling, a jedino tko se ne spominje upravo su Luke Perry i Shannon Doherty, koja se već godinama bori s karcinomom dojke.

Luke Perry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia