MINI VERZIJA

Preslatki unuk Joea Bidena prava je zvijezda: Maleni Beau pokazao kako salutiraju predsjednici i nasmijao sve

11.08.2022 u 15:12

Bionic
Reading

Nakon što mu je napokon test na koronu postao negativan, američki predsjednik Joe Biden mogao je krenuti na zasluženi godišnji odmor u kojem su mu se pridružili supruga Jill Biden, ali i sin Hunter, snaha Melissa Cohen te neodoljivi Beau, koji je na put krenuo odjeven kao djed

Predsjednik Joe Biden stigao je u Južnu Karolinu kako bi tjedan dana mogao provesti na godišnjem odmoru na otoku Kiawah, a tamo je stigao samo nekoliko sati nakon što je njegov unuk Beau ukrao show salutirajući poput njega prilikom ulaska u službeni avion američkog predsjednika.

Odjeven u tamnoplavo odijelo, baš kakvo je odjenuo i Joe Biden, plavokosi dječačić, čiji je otac Bidenov sin Hunter a majka Melissa Cohen, ozbiljno je shvatio upute da ne smije trčkarati uokolo ni glupirati se, no ipak kada se popeo uz stepenice do ulaznih vrata aviona, nije odolio ne mahnuti okupljenim baš poput djeda.

Joe Biden s unukom Beauom Izvor: Profimedia / Autor: Pool/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon toga obitelj je ušla u Air Force One i otputovala na zasluženi odmor i to u kuću koja se nalazi unutar zatvorenog naselja i koji ima golf teren. Bijela kuća još uvijek nije otkrila detalje Bidenovog boravka tamo, kao ni datum kada bi se trebao vratiti u Washington.

Obitelj će boraviti u kući dobrog prijatelja, u kojoj su već i prije odsjedali, a ovo sve došlo je nakon što je test na koronu američkog predsjednika napokon postao negativan.