ZAKUHALA SHAKIRA

Preslatka Altea Rakitić nadmašila popularnost slavnog oca nogometaša

09.02.2020 u 13:05

Bionic
Reading

Kći Ivana Rakitića svojim je plesom u manje od 24 sata skupila više obožavatelja nego što domovina njezinog oca ima stanovnika

Hrvatski reprezentativac i veznjak Barcelone može samo sanjati gotovo šest milijuna lajkova, koliko je negova kći skupila zahvaljujući snimci koja se pojavila na društvenim mrežama.

U prilog malenoj Altei možda ide činjenica da joj je majka Španjolka, ali ne treba zaboraviti da je Rakitić i tamo popularan, kao i da svojih obožavatelja vjerojatno ima i u Švicarskoj gdje je rođen i odrastao.

No popularnost šestogodišnje Altee indirektno je vezana uz slavnog oca, a sve je zakuhala supruga njegovog suigrača iz Barcelone Gerarda Piquea.

Planetarno popularna kolumbijska pjevačica na svom je Instagramu objavila video snimku malene Altee koja pred televizorom oponaša njezin ples.

'Altea Rakitić, hrvatsko-andaluzijska djevojčica koja pleše Champetu! Tako slatko!', napisala je uz video slavna Shakira.

Ovi tradicionalni narodni glazba i ples potječu iz Shakirine rodne Kolumbije, a veliki obožavatelj tog plesa je i Rakitićeva supruga Rauel Mauri.

'Najviše volimo ovaj ples. Puno hvala Shakira', napisala je slavnoj latino pjevačici Raquel u komentarima.

  • +18
Shakira i Jennifer Lopez na Superbowlu Izvor: EPA / Autor: LARRY W. SMITH