OBITELJ IZNAD SVEGA

Uživanje u najboljem društvu: Ivan Rakitić i Raquel Mauri proveli idiličan vikend

04.02.2019 u 14:38

Bionic
Reading

Veznjak Barcelone i njegova Raquel očito su imali zabavan vikend pa su se time oboje pohvalili na društvenim mrežama, kao i uvijek dosad. Ivan Rakitić i supruga uživali su u društvu njezine starije sestre Irene Mauri te šogora Alberta Lopeza

Zadnji put su skupa guštali prije dva mjeseca, kad su boravili u pariškom Disneylandu, a sada su ponovo na okupu. Naš reprezentativac Ivan Rakitić i njegova supruga pokazali su kako su izgledali trenuci idile s Raquelinom sestrom Irene i šogorom Albertom.

Irene i Albert su među ostalim bili u Zagrebu, na spektakularnom dočeku naših viceprvaka u Zagrebu, kada su se bračnom paru Rakitić pridružili na pozornici.

Baš kao i Raquel, Irene izgleda vrlo zanosno, a na društvenim mrežama prati je vojska fanova. Vatrene su skupa bodrile u Rusiji.

Ivan Rakitić i Raquel s kćerima Altheom i Adarom žive u Barceloni. Kako je nogometaš odgajan da cijeni obiteljske vrijednosti, kad god to može posjećuje starijeg brata Dejana i sestru Nico u Švicarskoj.

'Za sebe volim reći da nisam tipična nogometna zvijezda. Mene ne zanima glamur, ni najmanje, ja živim za svoju suprugu i djecu, za svoju obitelj. To je to. Ali… Nisam ja jedini. Koliko god se ljudima to ne čini takvim, većina igrača Barcelone živi obiteljskim životom i jako drži do svojih obitelji. Leo i Luis su po tom pitanju vrlo bliski meni, ali ne želimo mi to nametati ostalim suigračima, jer svatko bira sebi ono što mu je najbolje. Mi smo izabrali takav život, a svatko ima pravo na svoj odabir, na svoju ideju. I ja sam kao mlađi volio izaći, družiti se sa svojim prijateljima, a sada su moji prioriteti drukčiji', izjavio je nogometaš ranije.

  • +9
Ivan Rakitić sa suprugom Raquel Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL