ZVIJEZDA SUPER BOWLA

Dugo je nismo vidjeli: Shakira sve iznenadila novim imdižom i mladenačkim izgledom

31.01.2020 u 12:11

Bionic
Reading

U poluvremenu Super Bowla, najgledanijeg američkog sportskog događanja koje će se ove godine održati 2. veljače u Miamiju, nastupit će latino dive Jennifer Lopez i Shakira, a na održanoj press konferenciji uoči velikog spektakla, dvojac je plijenio posebnu pozornost

Kako su imale priliku otkriti, iščekivanim nastupom u trajanju od 12 minuta na poluvremenu Super Bowla, J.Lo i Shakira planiraju odati počast latino kulturi i tragično preminuloj NBA Ikoni Kobeu Bryantu.

I dok se nesuđena kandidatkinja za ovogodišnju dodjelu nagrada Oscar na press konferenciji pojavila u zavodljivoj bijeloj kombinaciji, kolumbijska zvijezda Shakira brojne je iznenadila novom bojom kose i mladenačkim stajlingom u znaku majice s logom benda Guns N' Roses.

Shakira Izvor: Profimedia / Autor: Christopher Victorio/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Spomenutu majicu s potpisom brenda Madeworn, Shakira je kombinirala uz crne traperice skinny kroja s prorezima i bijele gležnjače kaubojskog stila s potpisom njujorškog dizajnera Kennetha Colea.

Iako su plavi uvojci s godinama djelovanja na glazbenoj sceni postali njezin zaštitni znak, kolumbijska zvijezda na održanoj press konferenciji predstavila je novi imidž u znaku značajno tamnije kose prošarane pramenovima boje meda.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia