POVRATAK U DJETINJSTVO

Prepoznajete li domaću novinarku s fotografije?

19.04.2018 u 12:34

Bionic
Reading

Uspješna sportska novinarka objavila je na svom Instagram profilu fotografiju iz djetinjstva i tako poželjela svome ocu sretan rođendan. Možete li pogoditi o kojoj se domaćoj ljepotici radi

Danas nosi plave duge uvojke, ima savršeno istreniranu figuru. Prije nekoliko godina bavila se manekenstvom, a potom novinarsku karijeru počela graditi u Madridu.

Riječ je, pogađate, o Fani Stipković koja je sada pokazala javnosti fotografiju iz djetinjstva i otkrila kako je izgledala kao mala djevojčica.

Kratka frizura sa šiškama i mnogo tamnija nijansa kose , velike zelene oči i preplanuli ten vidljivi su na malenoj Fani dok ju otac drži u naručju.

'Mogu li zadržati ovaj poljubac zauvijek. Sretan rođendan tata. Volim te', napisala je atraktivna Fani ispod simpatične objave.

Inače rođena Splićanka djetinjstvo je provela u Veloj Luci gdje je živjela do tinejdžerske dobi kada se s roditeljima preselila u Zagreb.

  • +2
Fani Stipković Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Nakon što se u Hrvatskoj iskušala u manekenskim vodama i šoubiz novinarstvu, 33-godišnja Fani odlučila je nastaviti školovanje u Španjolskoj.

'Odlučila sam ulagati u svoje školovanje i upala sam na jedan stvarno težak postdiplomski. Zato sam pred ljeto par mjeseci boravila u Španjolskoj, jer sam prolazila tu selekciju. Prima se jako malo ljudi. Upala sam između tih 15 odabranih studenata i to je za ljude koji već rade na televiziji, budući da moraš imati već neko iskustvo da bi aplicirao. Moj odlazak je bio isključivo u svrhe da još više uložim u sebe i da napredujem. Ambiciozna sam, jer mislim da nikad nisi dovoljno dobar, nego moraš ulagati u sebe i nikad ne treba stati', rekla je Fani Stipković jednom prilikom u razgovoru za tportal.