TRENUTCI SREĆE

Seksi Fani Stipković: Slavlje s jednom od najvećih ljubavi

09.04.2018 u 10:15

Bionic
Reading

Osim što uživa u svom poslu, zanosna Korčulanka posebno gušta u društvu svoja dva najvjernija prijatelja. Sa chihuahom Sauri snimila je i kampanju te često objavljuje fotografije s njom, a sada je pokazala i drugog ljubimca, maltezera Luija slavi rođendan

'Možete vjerovati da će moj Lui uskoro napuniti 18 godina! Što mislite, koja je tajna njegove mladolikosti?', napisala je Fani Stipković pored fotografije s jednim od svojih psića, maltezerom. Novinarka i voditeljica je poznata po svojoj ljubavi prema životinjama, a posebno prema svojim kućnim ljubimcima.

Maltezer je njezin drugi pas kojeg je dobila nakon što joj je uginula ženska škotskog ovčara Lily. 'Svećenik je došao blagosloviti moj stan. Čim je ušao, moj Lui skočio mu je na nogu, uhvatio je, obgrlio i počeo se ponašati neprimjereno. Odmah sam ga uzela i zatvorila u sobu. Svećenik se, srećom, samo nasmijao', ranije je ispričala anegdotu s nestašnim maltezerom.

Sa chihuahom Sauri često pozira na fotografijama, a javnosti je poznata i s jumbo plakata na kojima je zajedno s 'gazdaricom' spremno pozirala u sklopu kampanje 'Za Hrvatsku bez krzna' 2007. godine.

'Za mene su životinje najveći izvor pozitivne energije i najbolji iscjelitelji. Nema te tuge ili lošeg raspoloženja koje te divne pseće okice prepune nesebične ljubavi i topline ne mogu izliječiti. U bezbroj situacija sam znala doći doma umorna, tužna, razočarana i kada bih osjetila to veselje i takvu toplinu, sve bi mi prošlo', izjavila je Fani.

  • +6
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL