NE ODUSTAJE

Fani Stipković otkrila je i koja je tajna njezina uspjeha i ovakvog izgleda

17.04.2018 u 11:05

Bionic
Reading

Da dnevna rutina naše poznate novinarke Fani Stipković uključuje zahtjevan trening nakon radnog dana, mnogima je poznato. Izgled kakvim se mogu pohvaliti i neki profesionalni sportaši naša bivša manekenka rado pokaže putem društvenih mreža i iznova nas oduševi

Isklesani trbušnjaci, čvrste noge i ruke, definirana stražnjica te čvrste grudi pokazala je u oskudnom sportskom kostimiću naša novinarka Fani Stipković na posljednjoj Instagram fotografiji nastaloj tijekom treninga.

U opisu fotografije otkrila je i koja je tajna njezina uspjeha i ovakvog izgleda. 'Uspjeh dolazi od definirane rutine koja funkcionira', napisala je Fani, za koju čini se, ovakav režim itekako djeluje jer ga se pridržava posljednjih nekoliko godina.

To uključuje zdravu i uravnoteženu prehranu, a trening se ne propušta niti jedan dan u tjednu. Nekadašnjoj manekenki, koja je novinarsku karijeru izgradila u Madridu gdje živi posljednjih godina, uobičajeni treninzi u teretani odavno su dosadili.

Zato danas prakticira crossfit koji je zapravo trening snage u kombinaciji s kondicijskim treningom. Pa je vrlo često možemo vidjeti kako diže teške utege i to po 110 kila. Rezultat je tijelo iz snova, kojim sve ostavlja bez teksta.

  • +2
Fani Stipković Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram