SVAKA ČAST

Seksi, znojna i utegnuta: Fani Stipković pokazala kakav brutalan trening je odradila

28.03.2018 u 13:57

Bionic
Reading

Mnogima je već odavno poznato da je velika zagovornica vježbanja i zdravog života. Gledajući kako naporno trenira, potpuno je jasno zašto je Fani Stipković dobila titulu najseksepilnije novinarke. Ponovo je podijelila snimku iz teretane na kojoj opet vježba s utezima s kojim je kao i obično pobrala masu pozitivnih komentara svojih pratitelja

Za nju jednostavno ne postoji nemoguće kad je riječ o treninzima, to je dokazala već nebrojeno puta. Uz taktove Santanine pjesme 'Maria Maria', odjevena u kratki ružičasti topić i tajice Fani Stipković bez problema je ležeći i stojeći vježbala ovog puta s nešto većom kilažom utega, od 110 kilograma.

Kad je vježbanje u pitanju, najviše obožava crossfit koji je zapravo trening snage u kombinaciji s kondicijskim treningom.

Iako je izjavila da se nema namjeru vratiti u Hrvatsku, čini se da je atraktivna novinarka promijenila mišljenje. Zgodna Velolučanka koja godinama živi u Španjolskoj ovog proljeća se vraća u Hrvatsku. Sredinom svibnja počinje novi televizijski projekt 'Utakmica života' mješavina realityja i talent showa kojeg će Fani voditi.

  • +6
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL