o njoj se priča

Predstavnica Armenije na Eurosongu oduševila svijet, prozvali je najljepšom

15.05.2024 u 10:58

Bionic
Reading

Jaklin Baghdasaryan ostavila je upečatljiv dojam publiku svojim nastupom i tradicionalnim kostimom, ali i svojom šarmom i karizmom. Na društvenim mrežama pljušte komentari na račin njezinog izgleda

Armensku pjesmu za Eurosong 2024. interno je odabrala njihova nacionalna televizija AMPTV. U siječnju 2024. lokalni i međunarodni mediji izvijestili o glazbenom duu Ladaniva kao odabranim izvođačima. Pjesmom 'Jako' i kostimima u stilu tradicionalne i moderne kulture završili na osmom mjestu u finalu.

No očito su ostavili poseban dojam, osobito ženski dio dua, Jaklin Baghdasaryan. Ona i Louis Thomas čine bend Ladanivu. 'Ona je najljepša žena u povijesti svijeta', pišu tviteraši o njoj.

'Karizmatična je, talentirana i prelijepa', 'Ima toliko energije, a čini se prepametna', 'Stvarno je prelijepa', neki su od brojnih komentara na Twitteru o 27-godišnjakinji rođenoj u Yeghegnadzoru u južnoj Armeniji 1997. godine.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Odrasla je u Minsku, glavnom gradu Bjelorusije, prije nego što se s majkom preselila u Francusku 2014. Pjeva od ranog djetinjstva te je upisala glazbenu školu Conservatoire de Lille. S Thomasom se je upoznala 2018. na jam sessionu u baru te dogovorili početak suradnje. Tijekom 2020. godine objavili su dvije pjesme: Vay Aman i Zepyuri Nman, obje su ostvarile veliki uspjeh, osobito u Armeniji. Prošle godine su objavili svoj prvi studijski album naziva Ladaniva.

Na Instagramu ima preko 20-tak tisuća pratitelja, a većinom su njezine objave vezane uz prizore iz prirode, s putovanja i one na kojima pozira sa prijateljima.