Aleksander Čeferin

Predsjednik UEFA-e stigao na Hvar i uživao u dalmatinskoj 'spizi'

09.07.2023 u 09:23

Bionic
Reading

Iako svoj privatni život drži dalje od očiju zainteresirane javnosti, nije dugo trebalo da se otkrije da je Aleksander Čeferin kao svoju ljetnu destinaciju odabrao Hvar, hrvatski otok omiljen turistima iz čitavog svijeta

U ljetnim mjesecima mnogi rado biraju Hrvatsku kao svoju destinaciju za odmor i opuštanje. Prekrasno Jadransko more, dalmatinska kuhinja i specifična arhitektura razlozi su zbog kojih je Dalmacija tako turistički primamljiva, a na svoj je otok namamila i jedno važno sportsko ime.

Naime, Aleksander Čeferin odmara na Hvaru!

Restoran Gariful podijelio je objavu u kojoj predsjednik Europskog nogometnog saveza dodjeljuje ribaru Miji trofej za Najbolji materijal.

'Ovo je za vas gospodine, za najbolji materijal', rekao je Čeferin pruživši ruku ribaru koji je odgovoran za ulov svježe ribe kojom opskrbljuje ovaj poznati restoran. Gariful ima neki tajni sastojak zbog kojeg je omiljena destinacija mnogih nogometaša, a na njihovoj web stranici stoji kako su ugostili Edwina van der Sara, Raula Gonzaleza, ali i najvećeg od svih - Luku Modrića!

Čeferin je inače i veliki ljubitelj hrvatskog nogometa, a gostujući kod Tončice Čeljuske priznao je i da je svojedobno navijao za Hajduk, ali i nazvao našu reprezentaciju fenomenom.

'Puno ljudi pošto me znaju da sam iz susjedne zemlje prvo me pita za fenomen hrvatskog nogometa jer vi imate goru infrastrukturu od Slovenije: 4 i pol milijuna ljudi, a rezultati su fenomenalni. To je stvarno pitanje za milijun dolara, nitko ne zna odgovoriti točno što je razlog, ali to je fascinantno', rekao joj je tada.

U DRUŠTVU NAJMILIJIH

Uzeo je Arapima milijune i sad uživa; evo gdje odmara Marcelo Brozović

Pogledaj galeriju