u makarskoj

Gvardiol odmara s frendom iz repke, a u kući ih dočekao poseban poklon

07.07.2023 u 15:22

Bionic
Reading

Stiglo je ljeto, a time i ljetni odmor za nogometaše. Naši dečki još jedanput su pokazali da je kod kuće najljepše pa su za odmor odabrali našu obalu, a Joško Gvardiol i Kristijan Jakić odabrali su omiljenu ljetnu destinaciju mladih - Makarsku

Naša repka često se hvali da su unutar reprezentacije odnosi obiteljski, a da se sjajno slažu i van poslovnog svijeta pokazali su dva mlada igrača naše repke - Kristijan Jakić i Joško Gvardiol. Tijekom Svjetskog prvenstva često smo ih mogli gledati na zajedničkim fotografijama kako slave pobjede, a dečki su sada odlučili i ljetovati zajedno.

Tako su dvojica nogometaša na Instagramu pokazala kako se zabavljaju u slobodno vrijeme. Smjestili su se u Makarskoj u kući s velikim bazenom, a zabavu su pronašli u biljaru. Ipak, nisu odoljeli pa su objavili i jednu pozersku fotografiju ispred bazena, a Jakić je pokazao i zanimljiv ljetni komplet kojim je poručio da itekako zna što je cool.

Pri dolasku u luksuznu kuću za odmor Joška je dočekao i zanimljiv poklon u dnevnom boravku.

Naime, na Instagramu se pohvalio i iskazao oduševljenje vlastitim portretom, a kao predložak autor je koristio Gvardiolov nastup na Svjetskom prvenstvu u Katru kada je nosio crnu masku preko lica.

Joško je već promijenio nekoliko ljetnih lokacija, a sve kako bi postigao savršen balans između vremena s obitelji i vremena s prijateljima. Tako je prvo odmorio u rodnom kraju svoga oca, gdje mu žive baka Milka i djed Zvonko Gvardiol. Potom se iz Novigrada uputio i do Zadra, gdje je proveo dan na brodu s prijateljem.

Joško Gvardiol Izvor: Cropix / Autor: Vladimir Dugandzic

I nisu Gvardiol i Jakić jedini hrvatski reprezentativci koji su za odmor odabrali Jadran. Prije nekoliko dana u Skradin je stigao Brozović sa svojom lijepom suprugom, a tamo su se i ukrcali na jahtu te otplovili na odmor.

U DRUŠTVU NAJMILIJIH

Uzeo je Arapima milijune i sad uživa; evo gdje odmara Marcelo Brozović

Pogledaj galeriju