narušena idila

Pred Ivanom Banfić su mjeseci oporavka, a pjevačica se osvrnula i na teški životni period: 'Što će biti dalje i gdje ću živjeti, ne znam'

23.04.2022 u 08:56

Bionic
Reading

Ivanu Banfić do nedavno smo imali prilike gledati u emisiji 'Survivor', no nakon ozljede pjevačica je bila prisiljena napustiti Dominikansku Republiku i vratiti se u Hrvatsku gdje je bila i operirana. Sada je pred njom višemjesečni oporavak, a nakon toga baca se na posao te ima jako puno planova

'Definitivno mi je žao što sam na ovakav način napustila Survivor, a to je da sam ozbiljno povrijeđena. Nakon povratka iz Dominikanske Republike u Hrvatsku završila sam u Traumatološkoj bolnici u Zagrebu, gdje sam odmah operirana jer je stanje bilo ozbiljno. Operacija je dobro prošla i sada me čeka oporavak od nekoliko mjeseci,' rekla je Ivana Banfić u intervjuu za Dnevnik.hr dodajući kako se nije radilo o uganuću zgloba kako se prvotno mislilo, već o frakturi gležnja.

Ivana kaže kako će sudjelovanje u showu zauvijek pamtiti, te ga naziva 'jednom ludom životnom avanturom'. No, kaže kako se ne bi ponovno prijavila. 'Bila sam, osjetila, vidjela, borila se i shvatila da to nije za mene,' kaže.

Ivana posljednjih godina privatni život nastoji držati dalje od očiju javnosti, a u intervjuu se dotaknula dramatičnog događaj, potresa u Sisku koji je iz temelja promijenio život koji je stvorila dalje od metropole. 'Moj život se promijenio nakon potresa u Sisku, gdje sam živjela s obitelji. Trenutno ne živim tamo, moju seosku idilu i mir je srušio potres. Što će biti dalje i gdje ću živjeti, ne znam,' iskreno će Ivana.

  • +4
Ivana Banfić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

No, Ivana usprkos svemu, radi punom parom te je i dalje je prisutna na glazbenoj sceni. Snimila je dvije pjesme, otvorila je obrt za videoprodukciju, a u pripremi je i predstava. Kako kaže, od glazbe nikada nije otišla, a ističe i kako je snimila duet s Lidijom Bačić, no snimanje spota morat će pričekati dok ne oporavi. 'Trenutno mi je najvažnije da mi se zglob oporavi i dobro sve zaraste. I da ponovno stanem na svoje obje noge da mogu normalno funkcionirati i raditi ono što volim i u čemu sam odlična, a to su glazba i ples,' kaže za Dnevnik.hr.