ZAVRŠILA AVANTURA

Ivana Banfić s osmijehom na licu i štakama ispod ruke pokazala da je 'napokon doma'

08.04.2022 u 10:08

Bionic
Reading

Jedna od najvećih zvijezda dance scene devedesetih pojavila se u novoj sezoni reality showa 'Survivor' koji se prikazuje na Novoj TV. U njemu se potpuno izolirani kandidati svaki dan suočavaju sa zahtjevnim izazovima poput plivanja, trčanja, testova izdržljivosti i rješavanja zagonetki, a Ivana Banfić je u pokušaju osvajanja bodova za svoj tim zbog povrede gležnja napustila show

'Volim istraživati život, moj stav je da sam ovdje da bih živjela život pun iskustava i doživljaja', rekla je Ivana Banfić prije polaska u Dominikansku Republiku. Reality show je za nju počeo stresno, nemilim događajem.

Od utapanja u živom blatu spasio ju je član njezinog tima, splitski konobar Roko. Nakon toga je u žaru borbe, hrvajući se s košarkašicom Milicom iz konkurentskog tima, povrijedila nogu. Pjevačica je ostala ležati na podu, a odmah joj je pružena liječnička pomoć.

'Taman kad je došla puška, kad je sve krenulo, kad se radi nova kuća, kad je akcija… I navikla sam se na komarce, bube i sve skupa. No nije mi žao jer ću vidjeti napokon svoje dijete koje mi jako fali. Svaki dan vidim njegovo nasmiješeno lice. Ne znaš dok ne odeš od doma koliko ti znači obitelj', ispričala je pjevačica u showu prije njegovog napuštanja.

Sad se oglasila na Instagramu i s fotografijom iz frizerskog salona s osmjehom na licu i štakama ispod ruke pokazala kako je 'napokon doma'. Mnogi su ostali iznenađeni njezinom fizičkom spremom koja je, pišu po forumima, daleko od one koju bi trebala imati fitness trenerica, kako se pjevačica predstavljala u javnosti.

  • +4
Ivana Banfić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL