otvoreno o toj temi

Lana Klingor Mihić javila se iz bolnice u kojoj je promijenila silikone u grudima: 'Propisno sam izdojila troje djece s njima'

31.03.2022 u 09:21

Bionic
Reading

Silikonske grudi odavno više nisu tabu tema. Ivana Banfić, Maja Šuput i Aleksandra Grdić neke su od javnosti poznatih osoba koje su priznale da su povećale grudi i otišle pod nož, a među njima je i PR stručnjakinja i nekadašnja pjevačica Lana Klingor Mihić

Živimo u svijetu u kojem je otići na kakav kozmetički zahvat jednako kao održavanje osobne higijene. Lana Klingor Mihić tako se pratiteljima na društvenim mrežama javila se iz zagrebačke poliklinike i otkrila da je odlučila promijeniti silikone u grudima.

Ugradila ih je prije 21 godinu. 'Nisam sklona laganju, skrivanju i znam da ćemo kad-tad potegnuti ovu temu. Pa je bolje da kažem odmah, da na kraju podijelim s vama svoje iskustvo i možda samim time pomognem nekome od vas ako imate neke dvojbe oko implantata u grudima. Svoje sam ugradila prije 21 godinu, izdojila propisno troje djece s njima i sad je vrijeme da ih promijenim. Sve razloge za to i kako ostavit ću za kasnije. Pusa od mene, vidimo se kad se probudim', napisala je.

Kad se probudila, oglasila se novom fotografijom iz bolničkog kreveta s: 'Alive and kicking.' Svojedobno je priznala i da je osim grudi operirala nos. Bio joj je slomljen i disanje joj je bilo otežano, a ni oblik joj se baš nije sviđao, objasnila je tada.

  • +4
Lana Klingor Mihić Izvor: Pixsell / Autor: Nina Djurdjevic/PIXSELL