odmor iz snova

Prava zimska bajka: Ana Gruica Uglešić se javila snimkom koja ostavlja bez daha, a pali su i strastveni poljupci sa suprugom

09.01.2023 u 14:56

Bionic
Reading

Brojni Hrvati prve dane siječnja tradicionalno provode na snijegu, a među njima su i naši poznati koji na društvenim mrežama rado pokazuju prizore svojih idiličnih trenutaka nastalim na popularnim zimskim destinacijama. Jedne od ljepših trenutno proživljava splitska glumica i trenerica fitnessa

Ana Gruica Uglešić na Instagramu je pokazala bajkoviti, kratki video, koji će mnoge oduševiti. Na njoj zaranja u stakleni bazen okružen snijegom. Objavu su joj odmah komentirale Jelena Veljača, Marijana Batinić, Arija Rizvić, a ostali su poželjeli pridružiti joj se na tom poznatom skijaškom središtu u Italiji.

Trenutno sa suprugom Boranom Uglešićem 'puni baterije' u Alta Badiji. Nakon što su Novu godinu dočekali u Splitu, par se zaputio na zimovanje, a ondje su pale i snimke njihovih nježnih trenutaka i poljubaca, također nastalih u bazenu. Izgledaju zaljubljeno kao i uvijek.

Inače, Ana i Boran su ljetos proslavili četvrtu godišnjicu braka. Suprug ju je tada među ostalim iznenadio velikim buketom cvijeća i dirljivim riječima na društvenoj mreži. Mnogi se dive njihovom odnosu ali i s glumičinim bivšim dečkom Hrvojem Šalkovićem. Podsjetimo, s hrvatskim putopiscem dobila je sina Ivana Marata koji je 20. kolovoza proslavio sedmi rođendan.

  • +4
Ana Gruica Uglešić Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / Cropix