Voljena SANDY

John Travolta sve je ganuo posvetom Oliviji Newton-John: 'Opet ćemo biti zajedno'

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 08.08.2022 23:38
  • Objavljeno 08.08.2022 u 23:38
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: CAP/NFS / Capital pictures / Profimedia

Otkako su davne 1978. godine snimili filmski mjuzikl 'Briljantin' i postali svjetskim zvijezdama, glumci Olivia Newton-John i John Travolta do danas su ostali bliski prijatelji

Tužna vijest o odlasku poznate australske glumice i pjevačice obišla je svijet, a s voljenom kolegicom i prijateljicom na poseban način odlučio se oprostiti John Travolta.

‘Moja najdraža Olivia, naše živote učinila si puno boljim. Tvoj utjecaj bio je nevjerojatan. Jako te volim. Vidjet ćemo se ponovno na cesti i opet biti zajedno. Tvoj sam od prvog trenutka kad sam te vidio i zauvijek! Tvoj Danny, tvoj John!'’, napisao je 68- godišnji glumac u opisu Olivijine fotografije iz mladosti.

Prije negoli je 1978. godine dobio ulogu u klasiku 'Briljantin', John Travolta bio je 24-godišnjak koji je karijeru gradio u televizijskim filmovima i bio veliki zavodnik, dok je Olivia Newton-John već tada bila neviđena glazbena zvijezda čije su pjesme bile na samim vrhovima top lista.

Od tada je prošlo više od 40 godina, 'Briljantin' je ušao u povijest i postao jedan od najomiljenijih mjuzikala svih vremena, koji je postigao neviđeni uspjeh, ali i zaradu, a u 'orbitu' popularnosti lansirao je upravo dvoje glavnih glumaca koji su do danas ostali bliski prijatelji.

  • +5
  • +2

Olivia Newton-John i John Travolta

Izvor: Profimedia / Autor: LECOEUVRE PHOTOTHEQUE / AFP / Profimedia

Zajedno su, među ostalim, 1983. godine snimili film 'Dvije duše', a 2012. godine objavili su božićni album. Podupirali su jedno drugo u teškim vremenima, ona njega kada mu je 2009. umro sin, a on nju kada joj je početkom 90-ih po prvi put dijagnosticiran rak dojke.

Godine 2018. ovaj poznati par s filmskog platna okupio se kako bi svečano obilježio 40. godišnjicu filma u kazalištu Samuel Goldwyn na Beverly Hillsu.

'Dok smo radili taj film i život nam se promijenio. Osjećam se vrlo zahvalno što sam bila dio projekta i što sam mogla raditi s Johnom', izjavila je tada.