Mala pisma o velikom gradu

Poznata Splitska imena su, uz Vegetu, začinila novu pjesmu Luke Nižetića kojom je osvojio Grand Prix 62. Splitskog festivala

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Mala pisma o velikom gradu, kako ju je nazvao sam Luka, u sebi krije velikane i posebnosti koje se nalaze samo u Splitu, ali i jednu stvar koju ima cijeli svijet, a to je – Vegeta

'Kad se rodiš usrid Splita' najnoviji je hit Luke Nižetića, s kojim je pobijedio na ovogodišnjem Splitskom festivalu, osvojio prvu nagradu publike te 'Zlatnog galeba'. Za pjesmu je snimljen i dosad, na ovim prostorima, neviđen spot, svojevrsna animirana vizualna priča. Kroz upotrebu najnovijih tehnologija u njemu su oživjeli povijest, znamenitosti grada Splita i ono najbitnije - svih 57-ero utjecajnih ljudi iz Lukine pjesme.

Izvor: Društvene mreže

Vegeta se prirodno uklopila u ovaj inovativni spot

Osim što publiku vodi kroz splitske ulice i upoznaje s poznatim licima i imenima 'najlipšeg grada na svitu', Luka Nižetić u spotu prolazi i pored brojnih prepoznatljivih kulturnih i gastro simbola Splita. Stoga se osim klasičnog pakiranja Vegete, koja Luku i inače prati u kulinarskim avanturama, u spot savršeno uklopilo i limited edition pakiranje s motivom Splita.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Jednakim žarom kojim stvara glazbu i voli svoj rodni grad, Luka sprema razne specijalitete iz svih krajeva Europe i svijeta obogaćene upravo Vegetom. Kao i ona, Luka je 100% originalan i 100% svoj. Često naglašava kako je ljubav i tajne dobrog kuhanja naslijedio od mame, a danas on njoj rado otkriva neke nove recepte. Kad poželite inspiraciju za ukusna jela, neke stare uzdanice u novom ruhu, pogledajte što to ukusnog sprema Luka.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Gdje god da se rodiš - kuhaj slobodno uz Vegetu!

Dok uživate u kuhanju plešući uz Lukinu najnoviju pjesmu, svoj omiljeni dodatak jelima potražite u ljetnom izdanju, limenkama koje će poslužiti i kao originalan suvenir ili poklon jer predstavljaju kulturu i povijest naših gradova.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!