Toliko radosti

Poznata domaća lica svoj su život obogatila neodoljivim prijateljima, pogledajte njihove preslatke kućne ljubimce

09.04.2021 u 06:41

Bionic
Reading

Stručnjaci se slažu da kućni ljubimci mogu pružiti dobrodošlu emocionalnu podršku tijekom razdoblja COVID-19 pandemije. To su sigurno itekako osjetili na svom primjeru i mnogi naši poznati koji su proteklih mjeseci nabavili psiće koje sada ponosno pokazuju

Možda i još primamljiviji od statusa romantične veze neke zvijezde odnos je koji imaju sa svojim četveronožnim mezimcima. Slavni ih vole nazvati 'krznenim bebama', a mnogi su otvorili i profile na društvenim mrežama samo za njih.

Prije nekoliko dana Donna Vekić se na svom Instagram profilu pohvalila novim ljubimcem, smeđom pudlicom koju je nazvala Mali. Od svog psića se više ne odvaja, on je prati svuda pa i na snimanjima. Donna ima i obiteljskog 14-godišnjeg psa Hicka, pasmine Parson Russell terijer. Za kojeg je tenisačica izjavila da je bio živahan kao i ona pa da su se zato dobro slagali. Ime je, rekla je, 'ukrala' svojoj teti Iva koja je trebala kupiti psa i nazvati ga Hick.

  • +5
Donna Vekić Izvor: Profimedia / Autor: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

U dom urednice i voditeljice Marte Šimić Mrzlečki također je krajem ožujka stiglo štene, ali labradora kojeg je njezin sin Adam dao ime Simba. 'Adamu je pas bio velika želja tako da smo mu je odlučili ispuniti, unatoč činjenici da su nam svi govorili da je to poput još jednog djeteta i da ćemo imati pune ruke posla. Plakao je od sreće kad ga je dobio, tako da zbog njegovog veselja prelazimo preko svih psećih nestašluka', ispričala nam je tada urednica i voditeljica HRT-ova Dnevnika.

Sličnu pasminu je nabavio i dubrovački glumac Frano Mašković koji je tek nedavno otvorio profil na Inastagramu. 'Ponekad sam psihoterapija a ponekad razlog za nju!', opisao je fotografiju na kojoj pozira sa svojim novim ljubimcem.

Obiteljska idila Jacquesa Houdeka, njegove supruge Brigite i djece se upotpunila otkako je u njihov dom prije nekoliko mjeseci stigao – sibirski samojed kojemu su nazvali Medo. Novo štene brzo je ušlo pod kožu slavnom glazbeniku koji redovito na Instagramu objavljuje fotografije psa. Otprije imaju psića pasmine Shih Tzu imena Molly te dvije udomljene mačke Nalu i Simbu. Kako žive u prostranoj kući s golemom okućnicom u Samoboru i krajem prošle godine su se odlučili za jednog člana obitelji.

Bivša manekenka, pjevačica i supruga 53-godišnje košarkaške legende Dine Rađe ugodno je iznenadila svoje pratitelje na društvenim mrežama krajem listopada kad je obznanila da se i njihova obitelj proširila za preslatkog mladog dobermana. Viktorija Rađa sada često pokazuje suživot sa psom kojeg su nazvali Šime.

Krajem prosinca Ivan Pažanin si je ostvario dugogodišnju želju, u život mu je ušao četvernozožni ljepotan, tada petomjesečni jazavčar kojeg je poznati chef i zvijezda RTL-ovog showa "3,2,1 - kuhaj!' nazvao Pjer. Ne može skriti koliko mu se psić uvukao pod kožu te od onda kao i svaki ponosni vlasnik, često bilježi trenutke sa svojom životinjom te ih s veseljem objavljuje na Instagramu.

  • +4
Ivan Pažanin Izvor: Promo fotografije / Autor: MAJA BOTA za RTL