RASTOPIT ĆE VAM SRCE

Ukrao im srce: Marta Šimić Mrzlečki uživa s novim članom obitelji o kojem nam je sve otkrila

20.03.2021 u 14:00

Bionic
Reading

Od prije četiri dana u domu urednice i voditeljice HRT-ova Dnevnika vlada pravo veselje. Stigao im je još jedan član, četveronožni ljubimac. Kako je izgledao njegov dolazak, tko mu se najviše razveselio i kako je dobio ime, Marta Šimić Mrzlečki ispričala je za tportal

'Adamu je pas bio velika želja tako da smo mu je odlučili ispuniti, unatoč činjenici da su nam svi govorili da je to poput još jednog djeteta i da ćemo imati pune ruke posla. Plakao je od sreće kad ga je dobio, tako da zbog njegovog veselja prelazimo preko svih psećih nestašluka. Nazvao ga je Simba i već s njima igra nogomet na dvorištu!', ispričala nam je Marta Šimić Mrzlečki.

  • +5
Marta Šimić Mrzlečki Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Urednica i voditeljica HRT-ova Dnevnika podijelila je na društvenim mrežama fotografiju svog dječaka i preslatkog labradora svjetlije krem boje kako se igraju na podu njihovog doma. Marta s obitelji živi na relaciji Bjelovar-Zagreb. Ranije je izjavila da joj je Bjelovar grad po mjeri, osobito zbog djeteta. Smatra da je ljepše odrastati u malom gradu, vjerojatno zato što je i sama svoje sretno djetinjstvo provela u manjem mjestu, u Pitomači.

Podsjetimo, Marta je u prosincu proslavila 20. godišnjicu braka sa suprugom bivšim nogometašem Alenom Mrzlečkim kada je svoje pratitelje na Instagramu počastila njihovom fotografijom s vjenčanja. Uz tu pokazala je i fotografiju iz sadašnjeg vremena te otkrila da su ona i voljeni Alen u sedmom nebu i nakon toliko godina zajedništva.

Bivši nogometaš i novinarka upoznali su se dok je Marta studirala. Javnost ju je upoznala kao voditeljicu Panorame, nakon čega je vodila 'Dobro jutro, Hrvatska' te 'Hrvatska uživo'.