velika novost

Donna Vekić iznenadila fanove i pokazala svoju novu ljubav

01.04.2021 u 20:50

Bionic
Reading

Godina zbog koronavirusa bila joj je iznimno teška i povratak na teren bio je ogroman šok. Nakon zadnjeg turnira jedna od najboljih hrvatskih tenisačica otišla je na detox sedam dana sama, u planine u Španjolskoj gdje se, rekla je, uspjela resetirati i odmoriti. Nakon toga je imala sedam tjedana priprema te se sada osjeća spremno i jedva čeka mečeve. A dok čeka nove sportske uspjehe uživa u društvu novog člana obitelji

Naša tenisačica u svojoj najnovijoj objavi na društvenim mrežama pohvalila se fotografijama s novim kućnim ljubimcem. 'Dobrodošao, Mali', poželjela je Donna Vekić preslatkom štenetu smeđe pudlice. Nema tko se nije raspekmezio na njezine nježne prizore.

Presretna Osječanka već naveliko uživa u maženju sa svojim psićem, a odmah se oglasila švicarska tenisačica slovačkih korijena Belinda Benčić koja je našoj tenisačici poručila da će ga čuvati dok Donna ima meč. Ostali su joj uglavnom ostavljali 'srčeka'.

Inače, Donna ima i psa Hicka (ima 14 godina), pasmine Parson Russell terijer. 'Vrlo je živahan, nešto slično kao i ja. Zato se tako dobro slažemo. Što se tiče imena, nekako u isto vrijeme teta Iva je trebala kupiti psa i nazvati ga Hick, što se meni jako svidjelo. Kako je prošlo vrijeme, a ona nije kupila psa, ja sam joj 'ukrala' ime', ispričala je u to vrijeme za Glas Slavonije.

'Ne razmišljam previše o tome što ću objaviti, sve je dosta spontano i ovisi o mom raspoloženju. Nekada prođe i tjedan dana da ništa ne objavim jer se možda ne osjećam baš najbolje ili sam toliko zauzeta treninzima da i ne stignem. Ali sam jako sretna kada objavim neku vježbu ili treniram i dobijem odgovor da sam baš ja motivirala nekoga da bude aktivan i počne vježbati', izjavila je za tportal na temu objava.

  • +5
Donna Vekić Izvor: Profimedia / Autor: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia