POSLJEDNJE ZBOGOM

Poznat je kad će biti posljednji ispraćaj i sprovod legendarnog Mile Hrnića

18.09.2023 u 18:19

Bionic
Reading

Dubrovački pjevač preminuo je u subotu u 74. godini života nakon borbe s teškom bolešću. Iza sebe je ostavio 20 albuma s više od 200 pjesama, a prodao je više od milijun nosača zvuka

Posljednji ispraćaj Mila Hrnića iz Dubrovnika i glazbene legende bit će se sutra (19. rujna) u 15 sati na groblju Boninovo.

Sprovod glazbenika poznatog po brojnim hitovima poput 'Kome bi šumilo more moje sinje', 'Moja Ane broji dane', 'Golubice bijela', 'Budi noćas mirno more', 'Vrati se' i mnogim drugim, bit će također sutra u 17 sati na groblju sv. Trojstva u Petrači u Župi dubrovačkoj.

  • +2
Milo Hrnić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Trostruki pobjednik Splitskog festivala koji je 2004. godine dobio priznanje svojih Dubrovčana koji su ga tada proglasili pjevačem stoljeća Grada bio je prepoznatljiv po zlatnom lančiću oko vrata, raskopčanoj košulji, bijelim hlačama i brkovima. Uz priznanje rodnog grada imao je i priznanje luke Bombaj, kojeg je dobio kada je kao pomorac u Indijskom oceanu pomagao u spašavanju lokalnih ribara iz nevremena. Iza legendarog glazbenika ostali su supruga Dubravka i sin Ante.