odlazak pjevača

Milo Hrnić prošao je kroz veliku tragediju: Nikada nisam zaboravio taj užas i paniku

16.09.2023 u 13:45

Bionic
Reading

2020. godine obitelj Hrnić prošla je kroz obiteljsku tragediju. Naime, iznenada je preminuo njihov sin Srđan u 52. godini, a njegova smrt je duboko potresla pjevača

Poznati pjevač Milo Hrnić preminuo je nakon duge i teške bolesti u 74. godini života u dubrovačkoj bolnici. Sa svojom suprugom Dubravkom, koja se isto bavila glazbom, Milo Hrnić bio je u braku čak pedeset i pet godina. Zajedno su dobili i dva sina, Srđana i Antu.

Međutim, 2020. godine obitelj Hrnić prošla je i kroz obiteljsku tragediju. Naime, iznenada je preminuo njihov sin Srđan u 52. godini, a njegova smrt je duboko potresla pjevača. Srđan je preminuo prirodnom smrću, u svojem domu, a uz njega su u tom trenutku bili supruga Đulija i tad devetogodišnji sin Marin.

'Još ne mogu zaboraviti užas i paniku'

"Još ne mogu zaboraviti užas i paniku koju sam osjetio kad me nevjesta tu subotu prijepodne nazvala telefonom. Bio sam kod kuće, u glazbenom studiju gdje posljednjih mjeseci radim na novom albumu. Čim sam čuo Đulijin glas, noge su mi se odsjekle. Bila je sva uspaničena jer nije mogla probuditi Srđana. Ranije ujutro joj je kroz san rekao da ga pusti da se još malo odmori. Žena i ja smo odmah požurili k njima i ne sluteći da je naš sin već umro. Kad smo petnaestak minuta kasnije ušli u sobu gdje je Srđan ležao, ništa više nismo mogli učiniti. Liječnici su nam rekli da je umro prirodnom smrću", ispričao je tada Milo, dodajući da je s gubitkom sina izgubio i najboljeg prijatelja.

Njegov sin Srđan bio je dubrovački umjetnik i pjevač, a Dubrovčanima je najviše bio poznat kao jedan od ključnih članova poznate udruge Nazbilj. Na Marko Polo Festivalu 2018. godine dobio je nagradu publike s pjesmom Fala. Za tu je pjesmu sam potpisao glazbu i aranžman, a tekst je napisala Franka Fani Khon. Uz Srđana, Milo i supruga Dubravka zajedno su imali i sina Antu.

Milo Hrnić preminuo je danas, u 74. godini, nakon duge i teške bolesti.