ZAPALIO INTERNET

Pozirao gol u vodi: Mario Valentić skinuo gaće i napravio umjetničku fotografiju

13.08.2019 u 11:39

Bionic
Reading

Većina objava koje na društvenim mrežama prikaže bivši maneken i glumac, a danas fitness trener su fotografije iz prirode ili sa svojih sportskih i radnih aktivnosti. Mario Valentić jednom od posljednjih iznenadio je one koji ga prate na Instagramu, a posebno obožavateljice

Poznati 38-godišnji Petrinjac pozirao je gol, a na fotografiji koju je, pretpostavljamo snimila njegova partnerica Ljiljana Mikić s kojom se posljednjih dana nalazio na ljetovanju u Sloveniji, do izražaja su došli njegovi mišići i istesano tijelo.

Mario Valentić fotografiju je komentirao riječima 'Ranojutarnja umjetnost u Radovni'. Poznati promotor zdravog načina života među komentarima je napisao da nema ljepšeg nego se oprati u bistroj gorskoj rijeci. Bilo kako bilo, fotografija je izazvala oduševljenje.

Nakon Slovenije Mario se 'preselio' u Slavoniju, točnije u Orahovicu odakle je njegova djevojka, majka sina Noe, Ljiljana Mikić. 'Malo preserendosa', pohvalio se pored fotografija na kojima u voćnjaku izvodi stoj na laktovima.

  • +5
Mario Valentić Izvor: Profimedia / Autor: Promo