LJETOVANJE IZ SNOVA

Idila na austrijskom jezeru: Mario Valentić uživa na odmoru sa sinčićem i partnericom

06.08.2019 u 11:50

Bionic
Reading

Naš poznati fitness trener i glumac i dalje ostaje vrlo samozatajan kad se radi o svom obiteljskom životu. Osim što uvijek nasmijani Mario Valentić tijekom ljeta radi 'punom parom' te uvijek ističe koliko ga posao ispunjava, ni privatno ne može biti zadovoljniji. Prije godinu i tri mjeseca život mu je ispunio drugi sinčić maleni Noa, kojeg je dobio s partnericom Ljiljanom Mikić, s kojima trenutačno provodi ljetni odmor u Austriji

Mario Valentić je i ove godine odabrao sve popularniju destinaciju za ljetni odmor pa sa svojom obitelji boravi na bajkovitom jezeru Faak u Koruškoj. Ostaje i dalje vjeran guštanju u prirodi, naročito u planinskom kraju, a poznat kao veliki pobornik zdravog života na odmoru nikad ne propušta omiljene kondicijske treninge.

View this post on Instagram

Sretan Vam svaki dan!:) #healthyFITbymariovalentic

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic) on

Simpatični 38-godišnjak je poručio kako bira koje informacije dijeli s javnosti.

'Ono što mislim da je ok reći, to podijelim s javnosti, a ono što ne, zadržim za sebe. Znam da ne mogu biti potpuno anoniman, a hoće li to i kako utjecati na moje sinove, Niku i Nou, iskreno ne razmišljam o tome. Nastojim im biti pozitivan primjer', izjavio je ranije Mario Valentić.

  • +5
Mario Valentić Izvor: Profimedia / Autor: Promo