ODLUKA JE TU

Povratka nema: Reese Witherspoon predala papire za razvod

03.04.2023 u 14:57

Bionic
Reading

Nakon najave razvoda, a potom i skidanja vjenčanog prstena, najpoznatija holivudska plavuša Reese Witherspoon i službeno je predala papire kojima će okončati svoj brak s Jimom Tothom

I službeno je - 12 godina braka 'bačeno je u vjetar' u trenutku kada je Reese Witherspoon predala papire u kojima od suda traži da raskine njezin brak. 47-godišnja glumica i najpoznatija holivudska plavuša navela je nepomirljive razlike kao glavni razlog njihove rastave.

Budući da su ona i donedavni joj suprug Jim Toth, na sreću po nju, u ožujku 2011. godine, uoči vjenčanja, potpisali predbračni ugovor, njihova imovina biti će podijeljena onako kako su dogovorili još u danima kada su bili zaljubljeni i gledali svijet kroz ružičaste naočale.

Roditelji 10-godišnjeg Tennesseja morat će se, zbog zakona okruga Davidson gdje žive, prijaviti na tečak za roditelje, kojim će naučiti kako da njihov sin najlakše prođe kroz fazu njihovog razvoda, a dato im je 60 dana da isto završe i potvrdu donesu na sud.

  • +2
Reese Witherspoon i Jim Toth Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz to bi Reese Witherspoon sucu zaduženom za njihov razvod trebala dati na uvid predbračni ugovor, ali i plan o skrbništvu nad Tennessejem.

Iako o problemima u njihovom braku nije bilo nikakvih šuškanja, 24. ožujka Reese i Toth su u zajedničkoj objavi na njezinom Instagramu otkrili da se razvode i to svega nekoliko dani prije 12. godišnjice braka.

Ovih dana Reese Witherspoon je snimljena i bez vjenčanog prstena, a ovaj papir samo je potvrda da o pomirenju ne razmišlja.