ODUŠEVIO JE MNOGE

Povratak u prošlost: Goran Bogdan pokazao kako je izgledao kao mladi metalac

17.04.2020 u 09:30

Bionic
Reading

Jedan je od najtraženijih glumaca i redatelja kojeg producenti obožavaju, što zbog talenta, što zbog ugodna karaktera. Obožava ga i publika, što se može vidjeti po brojnim komentarima na društvenoj mreži na kojoj je iznenadio objavivši fotografiju iz svojih mlađih dana

Goran Bogdan najveća regionalna zvijezda koja se u posljednjih nekoliko godina može pohvaliti glumačkim ostvarenjima kakvim se nadaju mnogi koji žive filmsku umjetnost. Svoje pratitelje znane i neznane je oduševio fotografijom na kojoj pozira u majici Iron Maidena. Glumac ju je samo kratko opisao 'Mali ja', a fotografija se među ostalim svidjela i Luki Nižetiću i njegovoj prijateljici Nini Badrić.

View this post on Instagram

Mali ja #youth #maligogo #kodajejucerbili #ironmaiden #grunge

A post shared by Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan) on

Nedavno se oglasio iz karantene i opisao kako se osjeća tijekom samoizolacije.

'Samo da se javim da sam živ i zdrav. Bar fizički. A i ovo psihički, ma nećeš ti', napisao je i u hashtagu dodao kako priča sam sa sobom na armenskom. 'A ova zadnja je baš ti', napisala mu je Jelena Rozga koja redovito komentira njegove fotografije.

'Kada je tek počelo, odgovaralo mi je da sam u Zagrebu u svom stanu. Zaželio sam ga se. I da taman malko budem sam nakon niza fizički i emotivno zahtjevnih projekata. Tako da mi je pasala izolacija', izjavio je nedavno i dodao kako je u ovakvim ludim vremenima možda licemjerno kukati za ičim, osim dobrim zdravljem. 'Kad sve završi, otići ću do svojih u Široki', poručio je za Jabuka TV.