PREMIJERA U BEOGRADU

Svi pogledi bili su usmjereni prema njima: Srpska premijerka na crveni tepih stigla u pratnji svoje djevojke

11.03.2020 u 10:00

Bionic
Reading

U beogradskom Sava centru održana je premijera filma srpsko-ruske koprodukcije pod nazivom 'Hotel Beograd', čija je glavna zvijezda Miloš Biković, a ovakav događaj nisu propustila ni brojna poznata lica iz susjedne države. Najveću pažnju, naravno, privukao je dolazak srpske premijerke Ane Brnabić i njezine partnerice Milice Đurđić, s kojom je prije godinu dana dobila sina Igora

Momčilo Bajagić Bajaga, Dragan Bjelogrlić, ali i naš Goran Bogdan, samo su neka od poznatih lica koja su se pojavila na sinoćnjoj premijeri filma 'Hotel Beograd', u kojem, uz srpsku zvijezdu Miloša Bikovića glumi lijepa ruska glumica Diana Požarskaja.

  • +11
Premijera ruskog filma 'Hotel Beograd' u Sava centru Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Ipak, i glavni glumci pali su u drugi plan kada se u beogradski Sava centar ušetala predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić u pratnji djevojke Milice Đurđić, s kojom je prije nešto više od godinu dana dobila sina Igora.

I dok je Ana Brnabić odabrala, kao i uvijek, odijelo i bijelu košulju, Milica Đurđić i ovog se puta dotjerala - haljina zanimljivog printa, u kombinaciji smeđe i tamne plave, padala je skroz do poda, a provirivale su tek cipele od brušene kože u smeđem tonu, upasirane s torbicom koju je nosila u ruci. Kosu je vezala u punđu, a od nakita je nosila velike naušnice.

Miloš Biković i Bajaga - Darja (Official video 2020) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Crvenim tepihom prošetala se i manekenka Sofija Milošević, koja je ujedno statist u filmu, ali i Momčilo Bajagić Bajaga, pjevač koji je uoči beogradske premijere s Milošem Bikovićem izveo pjesmu 'Darja'.