CONNOR CRUISE

Posvojeni sin Nicole Kidman i Toma Cruisea pokazao svoj novi imidž

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 09.06.2021 22:51
  • Objavljeno 09.06.2021 u 22:51
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako je odabrao život daleko od svjetla reflektora, unatoč činjenici da su mu oba roditelja holivudske zvijezde, interes za Connora Cruisea nije ništa manji. Dapače, njegovu svakodnevicu na Instagramu prati više od 32 tisuće ljudi, a upravo njima se pohvalio i novim izgledom

Na svom Instagram profilu najčešće objavljuje fotografije iz ribolova, hvaleći se najvećim ulovima, stoga je 26-godišnji Connor Cruise, posvojeni sin Nicole Kidman i Toma Cruisea, mnoge iznenadio stavivši svoj selfie. Ono što je novost, njegov je sasvim novi imidž.

Naime, Connor Cruise već godinama fura isti imidž - dulju bradu i kosu - a sada je kosu skratio na 'nulericu', a i od njegove brade ostali su tek tragovi. 'Novo lice, tko je ovo?', napisao je preko fotografije koju je stavio na Instagram Story.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Inače, 26-godišnjak, koji je nakon razvoda svojih roditelja ostao živjeti s ocem, slavnim holivudskim glumcem Tomom Cruiseom, držeći se čvrsto scijentologije, baš kao i njegova starija sestra Isabella, Connor je odabrao sasvim drugi put od obitelji. Sreću je pronašao upravo u ribolovu, dok je ljubav našao među redovima Scijentološke zajednice.

  • +1

Connor Cruise

Izvor: Profimedia / Autor: HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia