ISABELLA I CONNOR CRUISE

Scijentolozi je više ne mogu ušutkati: Nicole Kidman progovorila o djeci koju je posvojila s bivšim suprugom

24.04.2019 u 22:39

Bionic
Reading

Kada je riječ o Isabelli i Connoru, djeci koje je posvojila kada je bila u braku s Tomom Cruiseom i koja su, nakon njihovog razvoda, odlučila ostati živjeti s ocem, glumica Nicole Kidman poprilično je zatvorena. Ipak, nakon godina šutnje, u posljednjem intervjuu za Vanity Fair, otkrila je neke detalje

Mnogi se još uvijek sjećaju braka Nicole Kidman i Toma Cruisea, čiji je razvod mnoge šokirao. Tijekom zajedničkog života, par je posvojio i dvoje djece, kćer Isabellu i sina Connora, koji su, nakon što su im se roditelji razveli, odlučili ostati živjeti s ocem i pod nadzorom scijentološke crkve s kojom je Cruise zaluđen.

S razvodom, bliskost i povezanost majke i djece iščezla je, a Nicole Kidman čak nije bila niti na vjenčanju danas 26-godišnje Isabelle. Iako o njima rijetko i nerado priča, vjerojatno preplašena strogim scijentološkim zahtjevima, Nicole Kidman ipak je otkrila neke detalje o njima u najnovijem intervjuu kojeg je dala za Vanity Fair.

'Bella živi izvan Londona', rekla je Nicole Kidman dodavši kako se u Velikoj Britaniji i udala te da je nedavno lanisrala liniju svojih majica s potpisom BKC, odnosno Bella Kidman Cruise. 'Ona se doista osjeća kao Britanka. Tamo smo živjeli dok smo snimali 'Oči širom zatvorene', 'Nemoguća misija', ali i 'Portret dame'. Oboje su kao mali imali taj britanski naglasak.'

24-godišnji Connor glazbenik je koji živi u Miamiju i uskoro bi i on sam trebao stati pred oltar sa svojom odabranicom, a čini se da niti na tom vjenčanju ona neće biti prisutna.

  • +22
Nicole Kidman i Keith Urban Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, kada je riječ o kćerima koje je dobila u drugom braku, s glazbenikom Keithom Urbanom, Nicole Kidman puno je pričljivija. Kako je rekla, ono što joj je najvažnije kod odgoja osmogodišnje Faith i desetogodišnje Sunday, postavljanje je strogih granica i držanje istih, iako djevojčice zbog toga i nisu pretjerano oduševljene.

  • +11
Isabella i Connor Cruise Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Nemaju mobitele, niti im dopuštam da imaju Instagram račune. Trudim se postaviti neke granice', rekla je Nicole Kidman dodavši kako je starija kći pokazala da je naslijedila njezine gene i zaljubljena je u glumu, no ona ih sama ne planira usmjeravati prema tome, već im pušta da rade što žele i vole.