UVIJEK UZ OCA

Njegovo je pojavljivanje iznenadilo sve: Connor Cruise odrekao se majke, ali ne i oca Toma Cruisea s kojim je stigao u London

14.10.2019 u 11:26

Bionic
Reading

U vrijeme kada je slavni holivudski glumac Tom Cruise bio u braku s Nicole Kidman, par je zbog nemogućnosti da ima biološku djecu posvojio kćer Isabellu i sina Connora. Nakon njihovog razvoda djeca su odlučila ostati s ocem i Scijentološkom crkvom, zbog čega su se odrekli majke, a iako ih se u javnosti može vidjeti rijetko, Connor Cruise napravio je iznimku i pratio oca na službenom putovanju

Iako se doista rijetko pojavljuje u javnosti, Connor Cruise, posvojeni sin Toma Cruise i Nicole Kidman, ovoga je puta napravio iznimku i u pratnji oca, slavnog holivudskog glumca, stigao u London.

24-godišnji Connor i 57-godišnji Tom Cruise snimljeni su kako ulaze u privatni helikopter u Londonu, a potom je glumac, koji je naučio upravljati helikopterom zahvaljujući ulozi u serijalu 'Nemoguća misija', pokazao male trikove svom sinu.

Tom Cruise tom je prigodom bio odjeven u tamnoplavu vestu i traperice, a Connor je također odabrao casual look u crnoj kombinaciji, sakrivši pogled iza sunčanih naočala.

Inače, Tom Cruise i Nicole Kidman posvojili su Connora, kao i dvije godine stariju Isabellu, u vrijeme dok su bili u sretnom braku. Od samog početka odgajani su u scijentološkoj vjeri, stoga i ne čudi da su nakon razvoda roditelja odlučili stati uz oca i crkvu i ostati s njima, odrekavši se tako u potpunosti svoje majke Nicole Kidman.

Tom i Connor Cruise Izvor: Profimedia / Autor: PEDRO TG / The Photo One / Profimedia

I dok Isabella Cruise sa suprugom Maxom Parkerom živi u Londonu, gdje je jedna od propovjednica scijentologije, Connor živi na Floridi, nedaleko od sjedišta Scijentološke crkve u Clearwateru, a nakon što se okušao kao DJ, najdraže mu je ipak odlaziti u ribolov, a ulovom se često hvali na svom Instagram profilu.