ŽELI JE NETFLIX

Ponuda koju nije mogla odbiti: Nakon dugih 11 godina Sophia Loren ponovno pred kamerama i to samo iz jednog razloga

23.09.2020 u 14:10

Bionic
Reading

Talijanska glumačka diva, neponovljiva Sophia Loren, zahvaljujući dobroj ponudi Netflixa stati će pred kamere i snimiti film nakon što je cijelo desetljeće pauzirala. Sophia Loren pristala je snimiti dramu na talijanskom jeziku, pod nazivom 'The Life Ahead', koju je režirao njezin sin Edoardo Ponti

'Kada mi je sin ponudio ulogu, bilo je to kao ostvarenje mog najvećeg sna. Nisam se dugo premišljala da li da ju prihvatim ili ne. Uživala sam u ulozi gospođe Rose. Ona je snažna, a opet tako krhka. Ona je borac i iz puno me razloga podsjeća na moju vlastitu majku', otkrila je Sophia Loren za Deadline.

Slavna Oskarovka, koja je zlatni kipić osvojila za ulogu u filmu 'La Ciociara' iz 1960. godine, ovoga puta glumi Židovku koja je preživjela holokaust i pomaže djeci prostituki. Šuška se kako bi upravo zahvaljujući ovoj novoj ulozi, koju je prihvatila nakon 10 godina pauze, mogla ponovno biti nominirana za Oscara.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Televizijska premijera 'The Life Ahead' najavljena je za studeni, baš kao što je i prošle godine Netflix za sam kraj godine, 27. studeni, ostavio 'Irca' Martina Scorseseja, dok bi, kako se svi nadaju, svjetska premijera trebala biti u Rimu krajem listopada.